Life

Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, a comentat declarațiile controversate făcute de Ilinca Vandici: „Nasol”

Anca Dumitra, interpreta Gianinei din Las Fierbinți, și-a dat cu părerea despre comentariile făcute recent de Ilinca Vandici, criticate de mai toată lumea, în legătură cu rolul unui bărbat într-o familie.
06.05.2022 | 11:25
Anca Dumitra Gianina din Las Fierbinti a comentat declaratiile controversate facute de Ilinca Vandici Nasol
Anca Dumitra a comentat declarațiile făcute de Ilinca Vandici despre cum ar trebui să fie un bărbat adevărat într-o căsnicie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra a fost rugată să comenteze declarațiile recente făcute de Ilinca Vandici despre rolul bărbatului într-o căsnicie sau familie, în cadrul unui podcast de pe Youtube.

Anca Dumitra, despre declarațiile Ilincăi Vandici: „Nasol”

Gianina din Las Fierbinți a spus că nu este la curent cu controversele iscate de prezentatoarea de la Kanal D, însă a fost pusă la curent de Radu Țibulcă imediat. Prima ei reacție a fost: „Nasol”.

ADVERTISEMENT

Actorul i-a spus Ancăi Dumitra că Ilinca a susținut că un bărbat adevărat nu ar trebui să fie trimis la cumpărături și nici să schimbe pamperși. Această teorie a făcut-o pe artistă să ridice din sprânceană.

În stilul ei caracteristic, Anca a spus ce crede despre afirmațiile făcute de Ilinca. A evitat, totodată, să intre în corul celor care au criticat-o și o judecă și acum.

ADVERTISEMENT

„Păi și atunci, a dat o altă variantă unde ar trebui să meargă bărbatul? Și ce să facă? Să stea acasă? Liniștit, nestresat?”, a fost reacția Ancăi Dumitra în podcastul lui Țibulcă.

Gianina din Las Fierbinți nu vrea un bărbat mai pensat decât ea

Actrița a spus că nu i se pare că bărbații care își ajută femeile în treburile casnice sunt mai puțin bărbați, ci dimpotrivă. A venit apoi cu argumentele sale.

ADVERTISEMENT

„Dacă se duce și chiar mă vede obosită și spală rufe, nu mi se pare că a scăzut în grade. Sub nicio formă. Dacă se duce și-mi cumpără și cireșe, că tot vine sezonul, e un plus”, a adăugat Anca Dumitra.

Vedeta PRO TV a mai spus că există anumite lucruri, în accepțiunea ei, care ar scădea din masculinitatea unui bărbat. Anca a declarat că nu ar fi tocmai încântată să aibă o relație cu un bărbat veșnic epilat sau care are sprâncenele mai făcute decât ea.

ADVERTISEMENT

În același timp, a mai spus că asta nu înseamnă că partenerul ei de viață trebuie să fie neîngrijit, ci doar să nu o întreacă pe ea la anumite capitole când vine vorba de beauty.

 

ADVERTISEMENT