Life

Legătura specială dintre Geanina din Las Fierbinți și mama ei. Anca Dumitra: „Vreau să o fac bunică”

Anca Dumitra, cunoscută drept Geanina din Las Fierbinți, a vorbit despre legătura strânsă dintre ea și femeia care i-a dat viață. Mama îi este cel mai mare sprijin.
08.03.2022 | 17:51
Legatura speciala dintre Geanina din Las Fierbinti si mama ei Anca Dumitra Vreau sa o fac bunica
Anca Dumitra are o legătură specială cu mama sa. Foto: capturi Pro TV/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul Geaninei din serialul de comedie Las Fierbinți, are o relație specială cu mama ei. A vorbit despre acest subiect în emisiunea lui Cătălin Măruță, cu ocazia zilei de 8 martie, și a dezvăluit că i-ar plăcea să-i dăruiască un nepot.

Anca Dumitra a făcut dezvăluiri despre legătura specială pe care o are cu mama ei

Anca Dumitra a dezvăluit că se înțelege bine cu toate femeile din jurul său, dar cu mama sa are o relație specială. După ce a plecat de acasă, la facultate, au devenit și mai apropiate. Actrița a învățat multe de la cea care i-a dat viață și își dorește să îi semene.

ADVERTISEMENT

„Mama este cea mai puternică femeie lângă care am stat și am avut privilegiul să o urmăresc în diferite situații de-ale vieții. Înțelepciunea ei, bucuria ei, asumarea, totodată…și faptul că la mama nu a existat niciodată ‘nu se poate’…

Și vremurile n-au fost cele mai bune, nu întotdeauna. Și situațiile au fost uneori dure. A făcut față cu brio. Îmi doresc foarte tare să-i semăn. Dacă vreodată zic că nu mai pot, mama e permanent acolo să-mi spună că se poate.”, a povestit actrița.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță i-a pregătit o surpriză Ancăi Dumitra, o înregistrare în care părinții îi urează „La mulți ani” și îi amintesc cât de mult o iubesc. Imaginile au emoționat-o pe actrița din Las Fierbinți și a mărturisit că abia așteaptă să ajungă acasă și să petreacă timpul cu ei.

„La mulți ani, fetița noastră! Să fii sănătoasă, să fii iubită, să fii fericită, să ai parte tot binele din lume. Suntem foarte mândri și fericiți că te avem așa, copil minunat.”, i-au urat părinții actriței.

ADVERTISEMENT

Anca Dumitra: „Vreau să o fac bunică”

Când vine vorba de ce cadou i-ar oferi mamei ei, actrița care o aduce la viață pe Geanina din Las Fierbinți a oferit un răspuns neașteptat. Aceasta a mărturisit că își dorește să o facă bunică și că speră ca avea un copil în viitorul apropiat.

„Vreau să o fac bunică. Aș vrea, la un moment dat. O văd cu nepoatele mele și le este prietenă și lor. E foarte distractivă. Nu de puține ori am stat să mă gândesc cum ar fi și cu…dar Dumnezeu să ne dea sănătate ca să putem să ajungem în toate aceste etape ale vieții.”, a spus Anca Dumitra.

ADVERTISEMENT

Au trecut 10 ani de la primul episod Las Fierbinți

Anca Dumitra a vorbit cu emoție și despre serialul Las Fierbinți, unde de 10 ani interpretează rolul Geaninei. Pe 1 martie 2012 a fost difuzat primul episod al seriei.

„Ne-a oprit un pic vremea, ne-a pus pe pauză, doar săptămâna asta, după care ne întoarcem la filmări. Am făcut 10 ani de Las Fierbinți. Foarte mult m-am schimbat. Întreaga viața e undeva acolo, între filmările dintre sezoane. Trece foarte repede timpul, dar trece bine.”, a adăugat Anca Dumitra.

 

ADVERTISEMENT