Life

Anca Dumitra s-a logodit cu iubitul austriac. Cum arată inelul primit de Geanina din Las Fierbinți

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul Las Fierbinți, a fost cerută în căsătorie de partener. Vedeta a împlinit 35 de ani.
01.09.2022 | 07:40
Anca Dumitra sa logodit cu iubitul austriac Cum arata inelul primit de Geanina din Las Fierbinti
Anca Dumitra a primit inelul de logodnă. Bijuteria specială purtată de Geanina din Las Fierbinți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV s-a logodit cu iubitul austriac. Cum arată inelul primit de frumoasa șatenă care a împlinit 35 de ani în ultima zi de vară, pe 31 august.

Anca Dumitra a primit inelul de logodnă. Bijuteria specială purtată de Geanina din Las Fierbinți

Anca Dumitra nu vorbește foarte des despre viața privată, însă de ziua sa de naștere toată lumea a observat bijuteria pe care o poartă. Îndrăgita actriță a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, care a remarcat imediat inelul.

ADVERTISEMENT

Șatena nu s-a sfiit să recunoască că s-a logodit cu partenerul de viață, austriacul Manferd Spendier, cu care are o relație sentimentală de foarte mulți ani. Vedeta radiază de fericire de când a fost cerută în căsătorie.

„Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”, a fost replica pe care Geanina din Las Fierbinți i-a adresat-o prezentatorului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Bijuteria prețioasă este realizată din aur și la prima vedere pare să aibă o piatră destul de mare. Diamantul strălucitor este tăiat pe rotund și ”tronează” pe inelarul actriței Anca Dumitra de la mâna dreaptă.

Anca Dumitra, inel de logodnă
Anca Dumitra, imagini cu inelul de logodnă. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik

Anca Dumitra, relație de iubire cu un austriac

Anca Dumitra se afișează foarte rar în compania iubitului, care este de origine austriacă. Bărbatul este mai mare decât actrița din Las Fierbinți, însă diferența de vârstă nu este o problemă pentru cei doi parteneri.

ADVERTISEMENT

Manferd Spendier, așa cum se numește logodnicul actriței, este stabilit de multă vreme în România și lucrează în domeniul agriculturii. Bărbatul este un spriin important pentru vedetă, care are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

„Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În conforul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo.

ADVERTISEMENT

Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a mai spus Anca Dumitra în emisiunea La Măruță, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT