Life

Anca Dumitra s-a măritat cu iubitul austriac! Cum a arătat Gianina din Las Fierbinți la starea civilă

Anca Dumitra s-a măritat cu iubitul austriac! Ce rochie a ales Gianina din Las Fierbinți pentru a merge la starea civilă.
18.12.2022 | 21:24
Anca Dumitra sa maritat cu iubitul austriac Cum a aratat Gianina din Las Fierbinti la starea civila
Anca Dumitra s-a măritat cu iubitul austriac! Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, care joacă rolul Gianinei din Las Fierbinți, s-a căsătorit. Actrița a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă duminică, 18 decembrie.

Anca Dumitra s-a măritat. Vedeta din Las Fierbinți a spus „Da”: cum s-a îmbrăcat

Cea care o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți nu mai este o femeie singură, în mod oficial. Anca Dumitra a renunțat la burlăcie și a decis să își unească destinele cu iubitul austriac.

ADVERTISEMENT

Maferd Spendier este cel care i-a cucerit inima frumoasei actrițe și care este de acum soțul ei, în fața legii.

Anca Dumitra a purtat o ținută îndrăzneață și a stat departe de clasicul alb pentru mirese. Astfel, actrița din Las Fierbinți a ales o rochie roșu aprins.

ADVERTISEMENT

Gianina din Las Fierbinți a purtat o rochie roșie, lungă până în pământ, dar cu o crăpătură pe picior, făcând-o mai sexy. Vedeta a purtat un ruj roșu asortat rochiei și sandale de culoare bej.

Actrița era foarte zâmbitoare alături de iubitul ei austriac, ce a purtat un costum negru elegant pentru căsătoria civilă cu aleasa inimii sale.

ADVERTISEMENT
Anca Dumitra și soțul ei
Anca Dumitra și soțul ei. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Anca Dumitra are o relație de ani buni cu iubitul ei

Anca Dumitra și iubitul ei austriac sunt împreună de „ceva ani” după cum ea a mărturisit în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Actrița din Las Fierbinți a spus că se înțelege foarte bine cu partenerul ei, dar preferă să rămână discretă în ceea ce privește viața ei personală. De asemenea, Anca Dumitra a spus că își dorește să devină și mamă.

ADVERTISEMENT

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time.

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT