Life

Anca Lungu, adevărul despre plecarea în Franța și soțul grec: “Nu a fost dragoste la prima vedere”

07.04.2021 | 11:02
Anca Lungu adevarul despre plecarea in Franta si sotul grec Nu a fost dragoste la prima vedere
S-a aflat de ce s-a mutat Anca Lungu în Franța. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vedeta a trecut printr-un divorț dureros de Ștefan Lungu, apoi a luat o decizie care i-a uimit pe mulți. A făcut schimbarea vieții ei, atunci când s-a mutat cu noul soț în Franța. Acum a decis să spună adevărul despre această etapă a vieții ei.

În anul 2018, Anca Lungu anunța că pleacă de la pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1, după 15 ani petrecuţi în trust. Multă lume a susținut atunci că se grăbește. Câțiva ani mai târziu, fosta prezentatoare TV și milionarul grec le-au demonstrat tuturor că se înșală.

ADVERTISEMENT

Acum trăiesc fericiți în altă țară, alături de copii. Harry Arampatzis i-a oferit exact ce avea nevoie în acea perioadă, iar Anca nu regretă decizia pe care a luat-o în urmă cu 3 ani.

Anca Lungu, adevărul despre plecarea în Franța și soțul grec

Acum, Anca Lungu le-a povestit celor de la Antena Stars care a fost, de fapt, motivul pentru care a decis să plece din România.

ADVERTISEMENT

“Nu a fost dragoste la prima vedere, ne-am plăcut reciproc, dar a fost și o decizie rațională. În momentul respectiv, eu îmi doream să stau doar eu cu mine.

Pe plan personal, eram într-o perioadă foarte grea a vieții mele, iar pe plan profesional, eram în cea mai bună perioadă a vieții mele. Am riscat și mi-am asumat și mi-am schimbat viața”, a recunoscut Anca Lungu.

ADVERTISEMENT
anca lungu
De ce s-a mutat Anca Lungu în Franța. Sursă foto: Facebook

Ce spunea vedeta despre milionarul grec, în trecut

În luna septembrie a anului trecut, Anca Lungu și-a deschis sufletul și a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre cel care i-a devenit soț. A recunoscut atunci că viața ei pare ca un paradis, dar nu este totul atât de simplu.

„Acum e bine, dar începutul nu a fost ușor, deși am traversat perioada având cele mai bune condiții posibile: un partener care mă susține, doi copii superbi, o casă frumoasă într-unul dintre cele mai pitorești locuri din lume.

ADVERTISEMENT

Am știut că viața într-o țară nouă, cu o limbă nouă și mai ales o viață nouă din punct de vedere profesional nu te plasează deloc într-o poziție confortabilă, dar toate acestea sunt în același timp oportunități imense de dezvoltare”, a declarat Anca pentru Click.

ADVERTISEMENT