Life

Anca Lungu de la Antena 1, mesaj sfâșietor după decesul directorului de liceu din Suceava. ”Un munte de suflet”

10.10.2020 | 21:23
Anca Lungu de la Antena 1 mesaj sfasietor dupa decesul directorului de liceu din Suceava Un munte de suflet
Anca Lungu, mesaj sfâșietor după decesul directorului de liceu din Suceava. ”Un munte de suflet”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Renato Tronciu, directorul celui mai important colegiu din judeţul Suceava, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Elevii acestuia l-au îndrăgit foarte mult și i-au omagiat amintirea profesorului în mediul online.

Printre elevii care l-au iubit pe director, se numără și prezentatoarea de la Antena 1, Anca Lungu. Afectată de pierderea fostului ei profesor, aceasta a publicat, la rândul ei, un mesaj pentru îndrumător.

ADVERTISEMENT

Se pare că regretatul profesor a avut o relație foarte bună atât cu elevii săi, cât și cu ceilalți colegi de catedră, de vreme ce și directoarea adjunctă a liceului, Gabriela Cazac, a postat un mesaj pentru Renato Tronciu.

Anca Lungu, mesaj sfâșietor după decesul directorului de liceu din Suceava.

Renato Tronciu, directorul celui mai mare colegiu din judeţul Suceava, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, în vârstă de 54 de ani, a murit după ce fusese depistat pozitiv la testul COVID. Profesorul avea și alte boli asociate și a murit în Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost internat timp de 25 de zile.

ADVERTISEMENT

Vestea a afectat-o foarte mult pe prezentatoarea “Observator”, Anca Lungu, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru profesorul ei preferat, pe care l-a respectat și îndrăgit foarte mult. Vedeta s-a declarat foarte supărată că pandemia nu i-a permis să își ducă profesorul pe ultimul drum, însă imaginea acestuia va dăinui întotdeauna în sufletul ei.

View this post on Instagram

“Copilutelor, iar ati venit la priveghi?” Asa ne spunea cu zambetul pe buze de fiecare data cand il rugam cu ochii umezi sa ne permita sa mai ingrasam putin porcul in ajun. Odata era teza la romana, alta data la engleza sau germana si de fiecare data ne intelegea si ne facea pe plac, lasandu-ne sa stam pe bancile din jurul salii de sport cu manualele si caietele in mana. Orele de sport erau intotdeauna o oaza de bucurie, cu exceptia celor urmate de vreun test important sau vreo teza, cand singuri ni le transformam in ore de prelungire a agoniei. Profesorul nostru de educatie fizica si sport a fost profesorul pe care l-am simpatizat cel mai mult. Un munte de om si un munte de suflet, cu un simt al umorului si o caldura pe care nu le intalnesti la multi oameni. Mi-ar fi placut sa ne mai intalnim macar odata inainte sa paraseasca aceasta lume. Mi-ar fi placut sa-i spun profesorului meu, Renato Tronciu, cat de mult il indragesc si cat de frumosi ne-au fost anii de liceu, in mare parte datorita lui. Si oricat de dureros ar fi fost, as fi vrut sa ma duc la priveghi, de data asta in adevaratul sens al cuvantului. Din pacate e anul in care virusul nu ne fura doar oamenii dragi, ci si libertatea de a calatori. Sincere condoleante de departe familiei, dar si profesorilor si elevilor de la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava care sunt sigura ca l-au iubit la fel de mult ca generatia noastra. Drum lin, domnule Tronciu! 🖤 p.s. Aceasta fotografie este din penultimul an de liceu, din culisele Balului Bobocilor, pe care l-am prezentat impreuna cu elevii dintr-a 12 a.

A post shared by Anca Lungu (@anca.lungu) on

“Copilutelor, iar ati venit la priveghi?” Asa ne spunea cu zambetul pe buze de fiecare data cand il rugam cu ochii umezi sa ne permita sa mai ingrasam putin porcul in ajun. Odata era teza la romana, alta data la engleza sau germana si de fiecare data ne intelegea si ne facea pe plac, lasandu-ne sa stam pe bancile din jurul salii de sport cu manualele si caietele in mana. Orele de sport erau intotdeauna o oaza de bucurie, cu exceptia celor urmate de vreun test important sau vreo teza, cand singuri ni le transformam in ore de prelungire a agoniei. Profesorul nostru de educatie fizica si sport a fost profesorul pe care l-am simpatizat cel mai mult. Un munte de om si un munte de suflet, cu un simt al umorului si o caldura pe care nu le intalnesti la multi oameni. Mi-ar fi placut sa ne mai intalnim macar odata inainte sa paraseasca aceasta lume. Mi-ar fi placut sa-i spun profesorului meu, Renato Tronciu, cat de mult il indragesc si cat de frumosi ne-au fost anii de liceu, in mare parte datorita lui. Si oricat de dureros ar fi fost, as fi vrut sa ma duc la priveghi, de data asta in adevaratul sens al cuvantului. Din pacate e anul in care virusul nu ne fura doar oamenii dragi, ci si libertatea de a calatori. Sincere condoleante de departe familiei, dar si profesorilor si elevilor de la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava care sunt sigura ca l-au iubit la fel de mult ca generatia noastra. Drum lin, domnule Tronciu! p.s. Aceasta fotografie este din penultimul an de liceu, din culisele Balului Bobocilor, pe care l-am prezentat impreuna cu elevii dintr-a 12 a.” a scris Anca Lungu pe Facebook și Instagram.

ADVERTISEMENT