Life

Anca Lungu s-a căsătorit cu iubitul grec? Care este, de fapt, relația lor amoroasă

05.05.2021 | 22:50
Anca Lungu sa casatorit cu iubitul grec Care este de fapt relatia lor amoroasa
Anca Lungu s-a căsătorit cu iubitul grec? Care este, de fapt, relația lor amoroasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anca Lungu a părăsit România în urmă cu trei ani pentru a fi aproape de iubitul ei, un bărbat de origine greacă. Fosta prezentatoare TV a devenit discretă cu viața sa persoană, oamenii întrebându-se dacă este căsătorită sau nu acum. 

Jurnalista trăiește o frumoasă poveste de dragoste la Nisa, pentru care și-a luat inima în dinți și a plecat departe de plaiurile natale. Vedeta crede că a luat cea mai bună decizie, mai ales că a plecat din țară și cu fiica din mariajul cu Ștefan Lungu.

ADVERTISEMENT

Cunoscută în domeniul culinar ca „prințesa Polonic”, Anca Lungu a elucidat misterul care planează asupra relației sale de acum, și anume dacă a ajuns să se căsătorească din nou cu Harry Arampatzis, bărbatul care o face fericită de câțiva ani.

Anca Lungu, totul despre iubitul grec. I-a devenit soț între timp?

„Sper că nu există prea multe persoane care nu pot dormi de grija asta. (râde) Noi ne permitem luxul acesta, de a avea o viață personală în adevăratul sens al cuvântului. Am ales să nu ne expunem și să fim cât se poate de discreți.

ADVERTISEMENT

Probabil de aici și misterul. Dar puțin mister nu strică niciodată, zic eu”, a declarat Anca Lungu despre partenerul ei de viață într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Fosta jurnalistă a vorbit sincer și despre plecarea sa peste hotare. Frumoasa brunetă consideră că a făcut o alegere  foarte bună, mărturisind că este genul de persoană care-și trăiește viața după bunul plac, nu ghidată de anumite reguli.

ADVERTISEMENT

Anca Lungu are foarte mare încredere în partenerul ei de viață despre care spune că este foarte hotărât și responsabil. Vedeta se simte în deplină siguranță alături de iubitul grec, care o face fericită de mai bine de 3 ani.

„Plecarea mea e o dovadă clară că sunt genul de om care-și trăiește viața pentru sine. Așa că nu m-a interesat ce s-a spus despre mine. Mi-am urmat inima, dar am cântărit cu creierul. 

ADVERTISEMENT

Harry e un bărbat hotărât și responsabil. Pur și simplu m-a făcut să mă simt în siguranță lângă el. Cum a fost prima voastră întâlnire? A fost foarte, foarte privată și așa ne dorim să rămână”, a completat jurnalista, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: