Life

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa

Anca Molnar, un make-up artist cunoscut din România, a încetat din viață la 35 de ani. Ultima postare transmisă de femeie.
11.06.2024 | 14:20
Anca Molnar makeup artistul vedetelor a murit la 35 de ani Mesajul de adio pe care la lasat in urma sa
Anca Molnar, un make-up artist cunoscut din România, a încetat din viață la 35 de ani. Ultima postare transmisă de femeie. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa. Vestea nefericită a fost făcută de partenerul de viață, Claudiu, alături de care a avut o relație timp de 15 ani.

Anca Molnar, un make-up artist cunoscut din România, a încetat din viață la 35 de ani. Ultima postare transmisă de femeie

Anca Molnar, un make-up artist cunoscut din România, a încetat din viață la 35 de ani. Ultima postare transmisă de femeia care nu și-a pierdut speranța până în ultima secundă. A fost operată de două ori pe creier.

ADVERTISEMENT

Tânăra din Timișoara, care lucra ca dermopigmentist la un salon de înfrumusețare, avea mare încredere în cadrele medicale. A stat demnă în fața cancerului de care suferea și era extrem de iubită de clientele sale.

A lăsat în urma sa un soț și un fiu. Partenerul de viață, Claudiu Molnar, este cel care a făcut anunțul morții pe rețelele de socializare. Bărbatul a dezvăluit care au fost cuvintele pe care le-a avut make-up artistul înainte să plece la cele veșnice.

ADVERTISEMENT

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața.

Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

ADVERTISEMENT

Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul de adio lăsat de Anca Molnar, scrie wowbiz.ro.

Unde va fi înmormântată Anca Molnar

Anca Molnar va rămâne în sufletele celor care au cunoscut-o sau au trecut pragul salonului de înfrumusețare unde lucra. Foarte multe persoane au lăsat mesaje de condoleanțe când au aflat că make-up artistul a murit la 35 de ani, pe 11 iunie 2024.

ADVERTISEMENT

Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la femeie pot merge la priveghiul ce va avea loc la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului, începând cu orele 18:00. Mai exact, este vorba de fostul restaurant Trafic.

Familia a anunțat că slujba de înmormântare se va desfășura în cursul zilei de joi, 13 iunie 2024, la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea. Momentan, soțul Ancăi Molnar nu a anunțat ora slujbei.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Zodiile care au o vară de vis. Dau de mulți bani și aventuri
Zodiile care au o vară de vis. Dau de mulți bani și aventuri
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită