Life
notix pixel id

Anca Neacșu, fostă componentă a trupei A.S.I.A., divorțează după zece ani! Primele declarații: „Culpa este comună”

Anca Neacșu divorțează de soțul ei după zece ani de relație. Vedeta a făcut prima declarație despre separare pentru FANATIK. Iată ce a dezvăluit aceasta!
12.05.2022 | 18:55
Anca Neacsu fosta componenta a trupei ASIA divorteaza dupa zece ani Primele declaratii Culpa este comuna
Anca Neacșu divorțează de soțul ei din Turcia. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Neacșu divorțează după zece ani de căsnicie. Vedeta a avut prima reacție pentru FANATIK și a explicat care este motivul pentru care a ajuns la separare.

Anca Neacșu divorțează de soțul ei din Turcia

Anca Neacșu a dat prima declarație pentru FANATIK. Vedeta a precizat că nu ar fi vrut să se afle deocamdată acest lucru și ar fi vrut să fie ea cea care anunță separarea de soțul ei, turcul Serkan Yaman.

ADVERTISEMENT

Fosta membră a trupei A.S.I.A. a mărturisit că va pleca în weekend pentru a susține mai multe concerte în Moldova, iar când va reveni va da mai multe detalii despre divorțul său.

“Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea.

ADVERTISEMENT

Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova.

Anca Neacșu
Anca Neacșu divorțează de soțul ei din Turcia. Foto: Colaj Fanatik / Facebook

Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat”, a dezvăluit aceasta, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Anca Neacșu și soțul ei

Anca Neacșu s-a mutat în Turcia pentru a fi cu soțul ei. La rândul său, acesta a renunțat la relația pe care o avea la acel moment pentru a fi cu cântăreața.

Artista și partenerul ei de viață s-au cunoscut în Turcia și au stabilit atunci că vor discuta prin scrisori, fiind la distanță. Apoi, soțul ei a venit cu un inel în România.

ADVERTISEMENT

Abia după o săptămână i-a recunoscut afaceristul că el este căsătorit și are un copil, dar este nefericit în relația în care se află.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță.

Anca Neacșu divorțează de soțul ei din Turcia
Anca Neacșu divorțează de soțul ei din Turcia. Foto: Facebook

A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit.

El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine”, a spus fosta membră a trupei A.S.I.A la emisiunea Răi da’ buni.

Ulterior, omul de afaceri turc a divorțat de soția lui, cu care avea și un copil, pentru a fi cu Anca Neacșu. Aceștia nu au copii împreună.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE