Life

Anca Neacșu, un nou drum la tribunal degeaba. Artista nu poate divorța încă: ”Am fost ghinionistă”

Anca Neacșu întâmpină din nou dificultăți. Deși vrea să divorțeze de un an de zile, nici până acum, acest lucru nu s-a întâmplat.
31.05.2023 | 10:31
Anca Neacsu un nou drum la tribunal degeaba Artista nu poate divorta inca Am fost ghinionista
Anca Neacșu nu a reușit să divorțeze încă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Neacșu și soțul eu au decis să divorțeze la finele anului trecut. Deși lucrurile păreau a fi simple, având în vedere că cei doi nu au copii împreună, iată că situația durează de mai bine de un an de zile și nimic nu se întâmplă.

Anca Neacșu nu a reușit să divorțeze încă

Anca Neacșu a mers din nou la tribunal miercuri dimineață, însă fără rezultat. Artista a avut-o și pe mama ei alături, sperând că în final va semna actul de divorț. Din păcate, nici ziua de azi nu avea să fie una benefică pentru ea.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că artista și actualul ei soț au decis să se despartă în urmă cu un an de zile. Tot atunci s-a aflat că cei doi vor divorța. Deși  Anca Neacșu face tot posibilul pentru a termina întreaga poveste, procesul celor doi continuă să fie reprogramat.

Soțul vedetei refuză să vină la tribunal, din diferite motive. Drept urmare, aceasta ajunge mai mereu singură acolo și nimic nu se întâmplă. Atât ea cât și mama ei au plecat dezamăgite, din nou, în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT

Membra trupei A.S.I.A speră însă ca măcar data viitoare să fie cu noroc. Până acuma aceasta s-a considerat ”ghinionistă”. De asemenea, ea a recunoscut că astfel de cazuri sunt extrem de rare, însă nu se aștepta să trăiască pe pielea ei așa ceva.

Vedeta spune că este ghinionistă

Cât despre absența soțului ei, vedeta spune că se gândea că acesta nu se va prezenta. Pe de altă parte, i se pare trist faptul că nu poate să fie liberă nici măcar în acte, având în vedere că cei doi sunt separați deja de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

”Încercăm încă o dată. Ori acum, ori data viitoare. Cred că ni se va mai da un termen. Nu avem copil, ar trebui să fie un divorț foarte ușor. Am fost ghinionistă, am înțeles că sunt cazuri foarte rare.

Știam că nu se va prezenta. Știam ce se va întâmpla. E trist pentru orice cuplu. Eu nu am vrut să fiu liberă, acum dacă tot suntem separați, să fim liberi și în acte.”, a declarat Anca Neacșu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Menționăm că în urmă cu un an de zile, atunci când instanța a pronunțat divorțul dintre ea și fostul ei soț, Anca Neacșu a izbucnit în plâns. Vedeta spunea atunci că a trăit niște momente dureroase și că nici măcar ea nu înțelegea ce se întâmplă de a avut o astfel de reacție.

ADVERTISEMENT
Tags: