Life

Anca Pandrea, clipe grele din cauza sănătății. Iubita regretatului Iurie Darie are mai multe boli

20.10.2020 | 18:21
Anca Pandrea, clipe grele din cauza sănătății. Iubita regretatului Iurie Darie are mai multe boli
Anca Pandrea, clipe grele din cauza sănătății. Iubita regretatului Iurie Darie are mai multe boli. Sursa foto: ciao.ro
ADVERTISEMENT

Anca Pandrea (74 de ani), iubita regretatului actor Iurie Darie, a trecut prin clipe grele de când a rămas singură. Vedeta a suferit de depresie cruntă după moartea partenerului ei de viață, suferința aducându-i odată cu trecerea timpului și numeroase boli.

Renumita actriță s-a îmbolnăvit de inimă și de plămâni, ajungând de urgență la spital. Se întâmpla la scurt timp după ce Iurie Darie a încetat din viață, vedeta din serialul „Numai iubirea” primind mai multe diagnostice din partea cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, îndrăgita actriță a primit din partea doctorilor peste 20 de diagnostice și chiar i s-a interzis să mai fumeze. Totodată, Anca Pandrea a trecut pe un regim alimentar extrem de strict, în ultima perioadă încercând să stea cât mai mult acasă pentru a se proteja de coronavirus.

Anca Pandrea, momente grele din cauza bolilor. Cum se simte actrița

Fosta iubită a lui Iurie Darie a mărturisit recent că a ieșit foarte rar din curtea casei sale din centrul Bucureștiului și asta numai pentru a face unele mici cumpărături sau pentru a plimba cățelul. Anca Pandrea se bucură de toată atenția și sprijinul prietenilor care nu au uitat-o și au ajutat-o în pandemie.

ADVERTISEMENT

Actrița a dezvăluit că prietenii apropiați au venit în starea de urgență la ea acasă cu pachete, în timp ce unii o sunau să o întrebe cum se mai simte sau ce are nevoie. Din păcate, Anca Pandrea nu mai ține legătura cu colegii de breaslă lucru care o întristează foarte tare.

„E bine când ai prieteni care vin să te ajute cu câte ceva. În rest, am ieșit după strictul necesar. Mulți mă sunau și mă întrebau dacă am nevoie de ajutor. Cât a fost stare de urgență veneau cu pachete și mi le puneau pe masă în curte și plecau.

Să fiu cinstită îmi e frică pentru că am insuficiență cardiacă pulmonară și respiratorie și mai multe alte probleme. Și încerc cât pot să mă păzesc. Dacă eram mai tânără, eram la Vama Veche sau în Costinești.

ADVERTISEMENT

Am ieșit cu cățelul, am mai făcut cumpărăturile. Mergeam în fiecare zi cu cățelul cam jumătate de oră sau o oră”, a povestit Anca Pandrea într-un interviu pentru click.ro.

Un alt lucru care o supără pe vedetă este că în ultimele luni nu a reușit să meargă la cimitir pentru a-l vizita pe actorul Iurie Darie alături de care a trăit 27 de ani. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, actrița regretând că nu au avut urmași.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri