Life

Anca Pandrea, dezvăluiri emoționante despre Iurie Darie: „Vorbesc cu Iura noaptea, când se deschide Cerul” 

16.03.2021 | 10:08
Anca Pandrea dezvaluiri emotionante despre Iurie Darie Vorbesc cu Iura noaptea cand se deschide Cerul
ADVERTISEMENT

Anca Pandrea a făcut dezvăluiri emoționante despre regretatul ei partener de viață, Iurie Darie, dar și despre starea ei de sănătate, care nu este tocmai bună și încearcă să evite pe cât poibil deplasările în public. 

Au trecut mai bine de opt ani de la moartea îndrăgitului actor, însă Anca Pandrea îl poartă cu ea în fiecare zi și chiar îi sărbătorește ziua anual, păstrând tradiția de pe vremuri, atunci când Iurie Darie era în viață.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță a mărturisit că a ieșit foarte puțin din casă de când România este afectată de pandemia de coronavirus și evită contactul cu alte persoane. Singura ființă pe care o are alături este cățelușa ei, care îi alină dorul de marele actor.

Anca Pandrea, dezvăluiri emoționante despre Iurie Darie: „Vorbesc cu Iura noaptea, când se deschide Cerul”

Anca Pandrea (75 de ani) locuiește cu cățelușa ei și își trăiește viața departe de lume din cauza pandemiei. Fosta actriță a vorbit despre regretatul ei partener, Iurie Darie, Casa ei este plină de tablouri cu marele actor și continuă să trăiască prin amintirile ei, ba chiar îi sărbătorește ziua de naștere anual, exact ca pe vremuri.

ADVERTISEMENT

„Stau acasă, fac acasă. Îmi pun două măști și merg și îi cumpăr un tortuleț sau niște prăjituri, o șampanie și pun 2 pahare, 2 farfurii, pentru amândoi.

(…) Eu consider că pe 14 martie puiul meu s-a născut. Deci eu nu-l condamn la moarte, el a plecat în noiembrie. Pe 14 martie el a înflorit, s-a născut, deci eu trebuie să-i fac o bucurie. Fiind pandemia, nu pot să-i fac această bucurie”, a declarat Anca Pandrea pentru CIAO.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă a avut vreodată de gând să-și refacă viața după moartea lui Iurie Darie, partenera lui a declarat că niciodată nu s-a pus problema de așa ceva și că a refuzat toți bărbații care au abordat-o pe parcurs. În plus, fosta actriță nu este afectată de cei care nu înțeleg conversațiile ei cu actorul, care nu mai este în viață de ani buni.

Anca Pandrea și Iurie Darie s-au iubit foarte mult, motiv pentru care femeia nu poate trece peste moartea lui nici acum. Aceasta înceară să-i mențină amintirea vie, chiar și după toți acești ani.

ADVERTISEMENT

„ Eu vorbesc cu Iura. Mă trezesc noaptea. De la ora 24.00 la ora 04.00 se deschide Cerul, așa se spune, și poți lua legătura cu ei. Și vorbesc cu el, el îmi răspunde mental (…) Numai cu Iura pot să-mi refac viața. Altfel nu se poate, sub nicio formă. Cred că… așa… de azvârlit… acum… numai să-mi zică cineva, numai să îndrăznească cineva să-mi propună… nu există. 

Cine spune ‘A, că e nebună. Că vorbește cu Iurie Darie, că nu știu ce’… eu, pe acei oameni îi deplâng. Mi-e milă de ei pentru că ei n-au avut puterea să iubească. Și atunci ei nu știu ce înseamnă dragostea. Eu și acum, când fac un cadou mă bucur mai mult decât când primesc.

Iar cadoul pe care mi l-a dat Dumnezeu, pe Iura al meu, pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu și o să îi mulțumesc cât am zile pe pământ și dincolo. Deci, oamenii care n-au puterea să iubească, acei oameni sunt de plâns. Ce-i mai frumos decât să poți să iubești. Nu iubești 2 ani și apoi te desparți, nu mai iubești. În clipa în care iubești, iubești și atât. Nu știi altceva”, a continuat Anca Pandrea.

Anca Pandrea are probleme de sănătate

Anca Pandrea suferă de insuficiență cardiacă, insuficiență pulmonară de gradul trei și gastrită, pe lângă alte afecțiuni. Din această cauză, fosta actriță refuză să iasă în public în perioada pandemiei și se limitează la ieșiri urgente, dacă nu are altă opțiune.

„Am insuficiență cardiacă și insuficiență pulmonară de gradul 3 și… mai sunt destule. Gastrita… dar acestea sunt principalele. Și de aceea nu ies. Când e mai călduț, mai ies în curte, mai smulg ceva, mai pun ceva (în grădină – n.r.). Dar în general nu ies și nici nu primesc pe nimeni”, a mai spus aceasta pentru sursa citată anterior.

Întrebată ce va face cu casa în care a locuit alături de Iurie Darie, văduva acestuia nu a vrut să detalieze aceste aspecte și a spus că locuința și pensia ei sunt chestiuni private și că nu se plânge, oricare ar fi situația.

„Nu știu, nu vreau să comentez. Pensia și casa nu le comentez. Ce pensie am, știu doar eu și Iura. E treaba mea și a lui. Și când eram împreună, și era fizic, tot așa, nici eu, nici el nu comentam. Mi se pare absurd. Dacă dau suma, apoi… țvai, săraca, nu aveți de medicamenteț.

Am 3 pungi mari cu medicamente, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă plâng. Dacă mă plâng rezolv ceva? Nu! Și sunt sigură că l-aș supăra pe Iura de nu se poate”, a mai spus Anca Pandrea.

ADVERTISEMENT