Life

Invitație-surpriză primită de Adela Popescu de la Anca Pandrea: ”Mi-ar plăcea să o revăd”

Anca Pandrea și-a amintit de vremea în care juca în serialul „Numai iubirea” alături de Adela Popescu, frumoasa actriță căreia i-a lansat o invitație neașteptată.
17.02.2022 | 08:11
Invitatiesurpriza primita de Adela Popescu de la Anca Pandrea Miar placea sa o revad
Anca Pandrea, cu gândul la perioada telenovelelor românești. Ce a declarat despre Adela Popescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru prezentatoarea de la „Vorbește lumea” cu care a jucat în telenovelă un rol pe care nu-l va uita pentru tot restul vieții.

Sărbătorită în data de 16 februarie, Anca Pandrea și-a deschis sufletul și a făcut mai multe dezvăluiri de la filmările serialului care se difuza în trecut pe Acasă TV.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, actrița în vârstă de 76 de ani, a lansat o invitație – surpriză neașteptată pentru Adela Popescu cu care nu a mai vorbit de o perioadă lungă de timp.

Anca Pandrea, cu gândul la perioada telenovelelor românești. Ce a declarat despre Adela Popescu

Anca Pandrea a dezvăluit că i-ar plăcea să stea de vorbă de vedeta de la Pro TV, cu care până în momentul de față a avut numai câteva întâlniri pur întâmplătoare.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut Adela Popescu. Era atât de finuţă şi de respectuoasă, şi, în acelaşi timp, jucăuşă. Cred că de atunci am mai întâlnit-o de vreo două ori, întâmplător.

Mi-ar face plăcere să o revăd pe Adela”, a declarat în urmă cu puțin timp Anca Pandrea într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă îi este dor de perioada filmărilor și dacă i-ar plăcea să ajungă din nou pe platouri, fosta soție a lui Iurie Darie nu a ezitat și a răspuns afirmativ.

Cât despre rolul pe care l-ar interpreta este vorba de unul de bunică, cu această mărturisire scoțând la iveală și un regret. Anca Pandrea ar fi vrut un copil cu Iurie Darie.

ADVERTISEMENT

„De bunică! Mi-ar fi plăcut să am un copil. Fată sau băiat. Îţi dai seama, să fi avut o fetiţă frumoasă ca Iura? Înnebunea Parisul!”, a completat actrița, mai arată sursa menționată mai devreme.

Anca Pandrea și Iurie Darie, iubire ca-n filme

Anca Pandrea este o actriță foarte cunoscută la noi în țară, dar care a reușit să treacă și granițele. Vedeta a jucat în numeroase piese de teatru și filme, precum și seriale de televiziune.

S-a făcut remarcată prin prisma talentului său apreciat inclusiv peste hotare, dar și pentru povestea de dragoste avută cu Iurie Darie, care a murit în urmă cu 10 ani.

Cei doi actori au trăit o poveste de iubire ca-n filme, atât pe platourile de filmare, cât și în realitate, în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT