News

Anca Pandrea, ÎN STARE GRAVĂ! Medicii au internat-o de URGENŢĂ

Iubita regretatului Iurie Darie s-a aflat la un pas de moarte săptămâna trecută, după ce problemele ei cu plămânii s-au agravat. Anca Pandrea nu s-a mai putut ridica din pat timp de câteva...
23.03.2015 | 10:09
Anca Pandrea IN STARE GRAVA Medicii au internato de URGENTA

Iubita regretatului Iurie Darie s-a aflat la un pas de moarte săptămâna trecută, după ce problemele ei cu plămânii s-au agravat. Anca Pandrea nu s-a mai putut ridica din pat timp de câteva zile şi n-a mai putut mânca deloc, iar prietenii au convins-o să se interneze urgent la Spitalul Floreasca, unde se află şi în prezent.

Ultima apariţie publică a actriţei a avut loc pe 14 martie, ziua de naştere a lui Iurie Darie, cu ocazia expoziţiei pe care a realizat-o cu desenele lui Iura. Atunci, Anca Pandrea şi-a şocat invitaţii, mărturisind cu lacrimi în ochi că îşi doreşte să fie cât mai repede lângă “sufletul şi viaţa ei”: “Iura, dacă mă iubeşti în continuare, ia-mă mai repede să mă ţii în braţe!”.

pandrea

“Totul mi se trage de la plămâni”

Diagnosticată în toamnă cu pneumonie, Anca Pandrea a aflat atunci că are şi nişte “găurele” la plămânul stâng. Medicii i-au recomandat să renunţe la fumat şi să revină pentru analize. Actriţa a mai redus numărul ţigărilor, însă a amânat să se ducă din nou la doctor. Problemele au reînceput şi, vineri dimineaţă, a fost nevoită să meargă la spital. “După vernisaj m-am simţit din ce în ce mai rău, n-am mai reuşit să mă dau jos din pat şi n-am mai putut mânca. Am supravieţuit doar cu ceai. Mă simt foarte slăbită. Cred că totul mi se trage de la plămâni”, a declarat Anca Pandrea pentru “ring”.

“Nu mi-e frică de moarte!”

De pe patul de spital, cu perfuzia în venă, cea care a fost zi şi noapte umbra lui Iura pentru 26 de ani are puterea să zâmbească. “Orice s-ar întâmpla, nu mi-e frică de moarte! Mă voi duce la Iura, asta mi-am dorit din clipa în care puiul meu a plecat pe lumea cealaltă. Îl rog pe Iura în fiecare noapte să mă ia lângă el. Aici, de dorul lui, suferinţa îmi sfâşie inima”, ne-a mai mărturisit Anca Pandrea.

69 de ani a sărbătorit Anca Pandrea pe 16 februarie, lângă mormântul lui Iura.

“În noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, în jurul orei 23.00, când am realizat că Iura nu mai e viu, i-am aprins o lumânare, apoi l-am luat în braţe şi i-am încălzit tot corpul până dimineaţa.”, ANCA PANDREA

Sursă: www.ziarulring.ro