Life

Anca Pandrea trece prin momente dificile. A fost infectată cu Covid-19. “Mi-a fost rău și am căzut în casă”

Cunoscuta actriță trece prin clipe grele. Are Covid-19 și nu se simte deloc bine. Pentru că este foarte slăbită a căzut în casă și s-a lovit destul de rău.
02.11.2021 | 12:24
Anca Pandrea trece prin momente dificile A fost infectata cu Covid19 Mia fost rau si am cazut in casa
ADVERTISEMENT

Anca Pandrea este bolnavă și se simte destul de rău. Actrița crede că s-a infectat cu Covid-19 în timp ce mergea la spital să-și facă câteva analize.

Partenera regretatului actor Iurie Darie este foarte slăbită. În plus a căzut și s-a lovit destul de rău.

ADVERTISEMENT

Cel care i-a sărit imediat în ajutor a fost Gigi Becali, acesta făcându-i rost de medicamente.

Anca Pandrea trece prin momente dificile. A fost infectată cu Covid-19. “Mi-a fost rău și am căzut în casă”

Anca Pandrea traversează o perioadă dificilă. Actrița în vârstă de 75 de ani s-a infectat cu Covid-19 în timp ce mergea la spital să-și facă analize.

De atunci este izolată în casă și nu se simte deloc bine. În plus are și alte boli care îi dau bătăi de cap de mai multă vreme.  Pentru că i-a fost foarte rău s-a dezechilibrat și a căzut, iar acum are corpul acoperit cu vânătăi. Cel care i-a sărit imediat în ajutor a fost Gigi Becali. Acesta i-a făcut rost de medicamente.

ADVERTISEMENT

“Am mers cu un taxi la spital și cred că pe drum m-am îmbolnăvit. Mi-a fost rău. Am căzut în casă, m-am lovit foarte rău și sunt plină de vânătăi.” , a spus actrița pentru click.ro

Anca Pandrea, probleme de sănătate

Anca Pandrea a avut probleme de sănătate și în luna septembrie. A leșinat pe stradă și a ajuns de urgență la spital. Aceasta tocmai se întorsese dintr-o scurtă vacanță în care fusese cu două prietene.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Iurie Darie dezvăluia în urmă cu mai bine de un an că este foarte bolnavă. Aceasta are insuficiență cardiacă, probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și gastrită.

“Medicul mi-a dat un alt anticoagulant. De doi ani foloseam altul, acum îl am pe cel mai nou. Costă mult, dar îl iau cu 330 lei cu un card, cu ajutorul unui medic.

ADVERTISEMENT

Eu am insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3 și atunci intru în panică de frică. De atunci, eu nu am ieșit doar în jurul casei.

Plimb câinele dimineață și seara, cam o oră”, declarat îndrăgita actriță în urmă cu aproape un an pentru click.ro

ADVERTISEMENT
Tags: