Life

Anca Serea a spus adevărul. Și-a făcut sau nu intervenții estetice pentru a scăpa de riduri?

Anca Serea a spus adevărul. Vedeta a mărturișit dacă și-a făcut sau nu intervenții estetice pentru a scăpa de riduri?
01.06.2021 | 10:43
Anca Serea a spus adevarul Sia facut sau nu interventii estetice pentru a scapa de riduri
ADVERTISEMENT

Anca Serea este recunoscută pentru modul în care arată. Deși este mama a nu mai puțin de șase copii, prezentatoarea TV arată impecabil.

La 40 de ani, soția lui Adi Sînă etalează o siluetă de invidiat și un chip lipsit de riduri. Acest lucru a fost sesizat de admiratorii acesteia de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Anca Serea a spus adevărul. Și-a făcut sau nu intervenții estetice pentru a scăpa de riduri?

Anca Serea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instragram. Fanii au profitat de ocazie și au chestionat-o cu privire la mai multe subiecte delicate.

Un fan a întrebat-o dacă recurge la tratamente cu acid hialuronic pentru a scăpa de riduri. Vedeta a decis să-i răspundă și să lămurească această problemă pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Nu prea am riduri și oricum ar fi sunt mulțumită și asumată cu trecerea timpului. Cred că e important să ne iubim și prețuim în orice etapă a vieții noastre,” a explicat mama eroină din showbiz-ul românesc.

Soția lui Adrian Sînă s-a declarat mulțumită de felul în care arată tenul său. Aceasta a mai explicat că nu folosește fond de ten decât când apare pe micile ecrane. În restul timpului se descurcă altfel.

ADVERTISEMENT

„Nu folosesc în mod normal fond de ten, doar la televiziune când mă pregătesc de jurnal. Zi de zi mă ajută mult BBcream-ul,” a povestit ea.

Problemele de sănătate o împiedică pe Anca Serea să rămână însărcinată

Anca Serea a spus mereu că și-ar dori ca familia să se mărească, iar în ultima vreme au apărut zvonuri cu privire la o nouă sarcină. Urmăritorii acesteia au întrebat-o și dacă așteaptă un alt copil.

ADVERTISEMENT

„Doamne ajută! Dacă este așa, oricum nu aș face public aici”, a fost răspunsul vedetei. Acesta a venit cu lămuriri răspunzând la o altă întrebare.

Una dintre admiratoarele acesteia a întrebat-o dacă își mai dorește copii. Răspunsul a fost unul afirmativ: „da, dar nu acum. În primul rând din cauza problemelor mele de sănătate, care sunt sigură că se vor rezolva.”

Nu este prima dată când Serea vorbește despre problemele se sănătate. Ea și-a îngrijorat fanii, ajungând de mai multe ori la spital. În plus, din cauza unei anemii este nevoită să ia spublimente alimentar, motiv pentru care s-a îngrășat câteva kilograme.

ADVERTISEMENT