Life

Anca Serea, adevărul despre starea ei de sănătate: „Am o tensiune foarte oscilantă”. De ce trebuie să țină cont prezentatoarea

Anca Serea a vorbit despre starea ei de sănătate, în exclusivitate pentru FANATIK, după ce recent a declarat că a avut mici probleme cu tensiunea. Cum se simte acum vedeta?
22.06.2022 | 16:35
Anca Serea adevarul despre starea ei de sanatate Am o tensiune foarte oscilanta De ce trebuie sa tina cont prezentatoarea
Anca Serea, prezentatoare de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vara poate fi una plină de provocări la capitolul sănătate pentru mai mulți oameni. Căldura și viața activă își pot pune amprenta asupra vieții fiecăruia, într-o mică sau mare măsură.

Anca Serea și provocările verii pentru sănătatea ei

Anca Serea a vorbit deschis despre situația ei, știut fiind faptul că prezentatoarea are o anemie ce îi dă din când în când bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Recent, presa mondenă de la noi scria că nevasta cântărețului Adi Sînă ar fi avut anumite probleme de sănătate. Adevărul este un pic diferit, conform propriilor sale declarații. Anca a spus că are, într-adevăr tensiunea oscilantă, dar nu e ceva grav.

Vedeta de la Prima TV se simte bine și încearcă să facă față vieții de familie și activității sale profesionale fără să își neglijeze, însă, corpul.

ADVERTISEMENT

„Eu am o tensiune foarte oscilantă, dar nu e o problemă ca și cum ar fi ceva grav. Chiar sunt bine acum. Încerc să am grijă de mine pe cât pot”, a spus Anca Serea în exclusivitate pentru FANATIK.

Întrebată în ce fel i-a schimbat viața faptul că a fost diagnosticată cu anemie, aceasta a zis că trebuie să țină cont de anumite lucruri. E adevărat că nu poate să neglijeze anumite sarcini, mai ales când vine vorba despre creșterea copiilor, însă e mai atentă la ce și cât mănâncă.

ADVERTISEMENT

Anca a mărturisit că e conștientă că după o anumită vârstă nu te mai poți pune cu legile biologice, așa că a început să consume alimente pe care altădată le ignora.

„Înainte nu mâncam proteină animală”

Nu a fost o mare fană a cărnii, dar de la o vreme introduce și proteina animală în mesele ei zilnice.

ADVERTISEMENT

„Nu am încotro, îți dai seama… Ce pot să fac dacă acesta e ritmul vieții mele normale? E un ritm pe care mi l-am setat, cu trezitul de dimineață, cu copiii, mai am și tot felul de activități.

Organizez tot felul de chestii. E adevărat că încerc să am un program cât mai riguros. Înainte nu mâncam proteină animală foarte mult. Pur și simplu, nu îmi plăcea. Acum încerc asta mai des.

Iau suplimente dacă este cazul, merg mai des la doctori. Fac lucruri pe care orice om normal ar trebui să le facă, să își verifice din când în când sănătatea. Am făcut și sesiuni de acupunctură, de exemplu”, a adăugat prezentatoarea.

 

ADVERTISEMENT
Tags: