Life

Anca Serea, cadou impresionant din partea soțului. Adrian Sînă știe cum să o surprindă

Anca Serea, dar uimitor de la Adrian Sînă, la 7 ani de la nuntă. Ce a primit frumoasa șatenă și unde va pleca în vacanță.
15.11.2022 | 16:39
Anca Serea cadou impresionant din partea sotului Adrian Sina stie cum sa o surprinda
Anca Serea, dar uimitor de la Adrian Sînă, la 7 ani de la nuntă. Ce a primit frumoasa șatenă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Prima TV a primit un cadou impresionant din partea soțului. Cântărețul alături de care are patru copii știe cum să o surprindă, mai ales că luna aceasta s-au împlinit 7 ani de când și-au unit destinele.

Anca Serea, dar uimitor de la Adrian Sînă, la 7 ani de la nuntă. Ce a primit frumoasa șatenă

Anca Serea și Adrian Sînă formează o familie fericită și împlinită, în care aniversările aproape că nu contenesc. Vedeta nu este genul de persoană care să țină minte data zilei în care s-a căsătorit civil sau religios, însă nu același lucru se poate spune despre artist.

ADVERTISEMENT

Fostul component al formației Akcent i-a oferit partenerei de viață un dar uimitor. Este vorba de bilete la un concert care va avea loc în curând, ceea ce înseamnă că cei doi vor sărbători 7 ani de mariaj departe de casă, în doi.

„Plec câteva zile cu Adi la concertul lui Andrea Bocelli la Budapesta și la Viena. Mi-a făcut el o surpriză. Îmi doream să îl văd de mult pe Bocelli.

ADVERTISEMENT

Eu sunt foarte relaxată. Și dacă uit, ce să fac? Asta e! Nu am nicio problemă, nu mă deranjează. Nu sunt genul acela. Dorm liniștită așa, nu am ce să îi reproșez. Și uitarea e omenească. Ce să fac acum? Mai uit. Mai uită și el…

Dar nu cred că trebuie o zi anume ca să se întâmple lucruri frumoase. Dacă oamenii se iubesc, se iubesc și în restul anului, nu doar la aniversări”, a spus Anca Serea într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Anca Serea, fericită și împlinită alături de Adrian Sînă

Anca Serea se declară fericită și împlinită alături de Adrian Sînă, cu care a devenit mamă de patru ori. Vedeta mai are doi copii dintr-un mariaj anterior, precizând că nu-i vine să creadă cât de repede a trecut timpul.

Cunoscuta prezentatoare de la Prima TV este dedicată complet celor mici și nu-i lasă niciodată la grădiniță sau la școală la program prelungit.

ADVERTISEMENT

Șatena petrece foarte mult timp alături de ei și lucrează cu fiecare în parte la diferite activități, fiind convinsă că eforturile pe care le depune acum se vor vedea mai târziu.

ADVERTISEMENT