ADVERTISEMENT
Life

Anca Serea, declarație motivațională: ”Cred că suntem foarte puternici și vom depăși acest obstacol”

Autor: Alexa Serdan | 07.10.2020 | 11:51
Anca Serea, declarație motivațională: ”Cred că suntem foarte puternici și vom depăși acest obstacol”
Anca Serea, taxată dur de internauți, după ce s-a fotografiat în curtea mănăstirii Cernica: „Păcatul este destul de mare”. Sursa foto: Instagram

Anca Serea a evitat să vorbească despre pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume și aștepta cu sufletul la gură ca lucrurile să revină la normal. Fosta prezentatoare TV este dezamăgită de sensul în care decurg lucrurile, însă are încredere că vom depăși cu brio acest „test”.

ADVERTISEMENT

Soția cântărețului Adrian Sînă spera ca lucrurile să evolueze în sens bun, dar din păcate acest lucru nu este posibil în viitorul apropiat, autoritățile impunând noi restricții. Cinematografele și restaurantele se vor închide în interior, din nou, din cauza numărului de cazuri COVID-19.

Frumoasa vedetă crede cu tăria că oamenii au putere să meargă mai departe având condițiile date. Anca Serea este convinsă că omenirea va depăși acest episod de pandemie care a început la finalul anului trecut pe teritoriul Chinei, într-o piață de animale vii din Wuhan.

Anca Serea, discurs pentru cei care și-au pierdut speranța în bine legat de COVID-19

Mama eroină a showbiz-ului autohton a postat în mediul online un discurs motivațional pentru toți care așteaptă cu nerăbdare ziua în care masca de protecție nu va mai fi necesară. Deși, ziua aceasta nu se anunță a fi prea curând, Anca Serea continuă să creadă că oamenii sunt puternici.

ADVERTISEMENT

„Am preferat să evit să scriu sau să vorbesc prea multe despre pandemia de coronavirus… Am considerat că există suficienți specialiști și persoane care își exprimă părerea, așa că nu mai are sens să intervin și eu.

Cred că mass-media este oricum suprasaturată de acest subiect. Însă nu pot nega că am avut speranța ca lucrurile să evolueze înspre bine. Anunțul de ieri m-a întristat, recunosc, că vor fi reinstituite restricții cu privire la restaurante și cinematografe.

Speram că odată cu trecerea timpului numărul de cazuri să scadă și, cumva, să revenim la normalitate. Acea normalitate în care nu este nevoie să purtăm măști pe față, să ne dezinfectăm neîncetat mâinile și să păstrăm distanța față de alte persoane.

ADVERTISEMENT

Din păcate, această normalitate pare acum atât de departe… Continui totuși să cred că noi oamenii suntem puternici, foarte puternici și vom reuși să depășim acest obstacol.

Va reveni, cândva, acea zi în care ne vom putea strânge mâinile și ne vom îmbrățișa, iar totul va părea un vis urât! Multă sănătate și vești bune! 🙏 #staysafe”, este postarea făcută de Anca Serea pe contul de Instagram, cuvintele sale fiind o mană cerească pentru cei care și-au cam pierdut speranța în mai bine.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!