Life

Anca Serea, dezvăluiri cutremurătoare despre refugiații din Ucraina: ”Nu pot să descriu în cuvinte”

Anca Serea a rămas marcată de dramele famililor din Ucraina, care au reușit să plece din țară și au ajuns la Vama Isaccea. Vedeta a povestit propria experiență de voluntar.
26.03.2022 | 00:01
Anca Serea dezvaluiri cutremuratoare despre refugiatii din Ucraina Nu pot sa descriu in cuvinte
ADVERTISEMENT

Soția lui Adrian Sînă a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre refugiații din Ucraina, după ce a plecat cu doi prieteni apropiați să dea o mână de ajutor. Prezentatoarea a rămas impresionată de ce a văzut la Vama Isaccea.

Anca Serea, marcată de dramele refugiaților din Ucraina. Ce i-a atras atenția vedetei

Anca Serea a rămas marcată de dramele celor care au fugit din calea războiului pornit de Vladimir Putin. Familiile cu copii sunt cele care i-au atras cel mai mult atenția, asta pentru că la rândul său vedeta este mamă pentru 6.

ADVERTISEMENT

„Sutele de refugiaţi care coborau din bac afişau o tristeţe şi o disperare de nedescris. Pot să spun că imaginile de la televizor nu redau complet realitatea dură de la faţa locului.

Mămici cu copiii agăţaţi de gât, în portbebe-uri, multe fără cărucior, căci dacă îţi iei căruciorul pe bac nu mai poţi să-ţi iei şi bagajele cu tine. Nici nu pot să descriu în cuvinte ce am văzut acolo.

ADVERTISEMENT

Eu şi prietenii mei am adus cu noi la Bucureşti trei mămici şi trei copii. N-am vrut neapărat să vorbesc în presă despre asta. Le-am adus cu noi când ne-am întors noaptea, pe la 1.30. Avem în continuare grijă de ele.

Nu aveau nicio posibilitate să tranziteze ţara, să meargă în altă parte sau să se întreţină aici. Este o mamă cu două fiice. Una dintre surori are doi copii şi cealaltă unul, de două luni, de care pur şi simplu m-am îndrăgostit”, a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Anca Serea crede că e nevoie de implicare multă

Frumoasa brunetă s-a arătat deranjată de discuțiile care s-au pornit legat de refugiații care ar fi plecat din Ucraina cu mașini și haine scumpe. Vedeta, care s-a remarcat pe prima copertă a revistei Cosmopolitan, crede că e nevoie de și mai multă implicare.

În plus, Anca Serea spune că autoritățile trebuie să fie mai active și să găsească soluții pe termen lung pentru a le asigura refugiaților nevoile de bază, cum ar cazarea și mâncarea. La fel de implicați trebuie să fie și oamenii, voluntarii.

ADVERTISEMENT