Life

Anca Serea, dezvăluiri despre viața cu șase copii: „Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi”

Anca Serea a spus cum se descurcă în calitate de mamă a șase copii. Vedeta a dezvăluit că nu se bazează prea mult pe ajutorul lui Adi Sînă deoarece este destul de ocupat.
11.05.2022 | 12:11
Anca Serea dezvaluiri despre viata cu sase copii  Nu ma bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi
Anca Serea a spus cum se descurcă cu șase copii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea este mama a șase copii, doi din căsătoria cu fostul său soț, David și Sara, și patru din mariajul cu Adi Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah. Cu toate acestea, fosta prezentatoare Prima TV spune că nu îi este greu, chiar dacă partenerul său nu este mereu acasă sa o ajute.

Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă cu șase copii. De ce spune că nu se poate baza pe Adi Sînă

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă zilnic cu șase copii. Cu toate că cei mici o țin destul de ocupată, vedeta reușește să petreacă timp cu soțul său, dar și să aibă grijă de sine.

ADVERTISEMENT

Anca Searea a mărturisit că pentru a se putea ocupa de proiectele sale, are parte de ajutorul unui bone, mai ales că Adi Sînă este la rândul său ocupat.

„Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte  înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare. 

ADVERTISEMENT

Au program bine stabilit. Ne organizăm în ceea ce privește activitățile și lucrurile pe care trebuie să le facem de zi cu zi. Merg la școală până la 2-3. Suntem foarte ocupați. Sunt o mămică cu normă deplină, aș spune eu. 

Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui. Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun”, a declarat Anca Serea pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cum se menține Anca Serea în formă?

În vârstă de 41 de ani, Anca Serea nu își neglijează aspectul fizic. Totuși, spune că nu face nimic deosebit și consideră că o ajută mult faptul că privește viața cu optimism și că este înconjurată de oameni buni.

„Nu e niciun secret, ca orice femeie normală care va face 42 de ani…Nu fac nimic neobișnuit. Sunt om pozitiv, sunt o fire veselă. Nu prea mă dau bătută.

ADVERTISEMENT

Eu mă consider un om norocos, cred că atrag oamenii buni. Lucrurile se leagă și sunt un om norocos. Nu știu ce să zic, nu am o rețetă minune”,  a declarat fosta prezentatoare de la Prima TV. 

 

ADVERTISEMENT
Tags: