Life

Anca Serea, haos în casă. Vedeta amenajează mansarda și toată familia doarme printre cutii: „Suntem nouă persoane în șapte dormitoare”

Anca Serea amenajează mansarda și toată familia doarme printre cutii, cu muncitorii în casă. Vedeta a recunoscut că este un adevărat haos.
15.11.2022 | 09:14
Anca Serea haos in casa Vedeta amenajeaza mansarda si toata familia doarme printre cutii Suntem noua persoane in sapte dormitoare
Anca Serea, haos în casă. Vedeta amenajează mansarda. Foto Colaj Fanatik / Capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă amenajează mansarda casei pe care au cumpărat-o și toată familia doarme pe saltele și printre cutii.

Anca Serea are haos în casă pentru că amenajează mansarda

Anca Serea are un adevărat haos în casă, după cum chiar ea a recunoscut, pentru că a decis alături de soțul ei, Adrian Sînă, să amenajeze mansarda, unde vor să facă patru camere, băi, dar și un spațiu de joacă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că în acest moment în casa în care stă cu Adrian Sînă și cei șase copii ai lor este o adevărată nebunie și ei aproape că locuiesc cu muncitorii, care acum pun parchet la etajul unu, conform Click.

Vedeta a mărturisit că întreaga familie doarme printre cutii, pe saltele, pentru că vor să facă un efort ca întreaga renovare să fie gata până de sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Anca Serea a mai dezvăluit și faptul că tot timpul în vila în care locuiește cu soțul ei există opt sau nouă oameni printre care și bonă pe care o au pentru a ajuta cu cei șase copii ai lor. Mai precis, este vorba despre 9 persoane care trebuie să încapă în 7 dormitoare.

„Acum amenajăm mansarda care are 4 camere, băi, spațiu de joacă. E o nebunie, suntem cu muncitorii în casă, punem parchet la etajul unu, dorimim printre cutii, pe saltele. Vrem să fie gata până la Crăciun.

ADVERTISEMENT

Tot timpul suntem minim 8-9 oameni în casă. Eu, Adi, copiii și doamna care ne ajută, bona. Suntem 9 persoane în șapte dormitoare, un living, un dining, un garaj, mai multe dressinguri”, a spus vedeta.

Casa Ancăi Serea
Casa Ancăi Serea. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Anca Serea, dezvăluiri despre motivul pentru care a vândut vila visurilor sale

Anca Serea a mai vorbit și despre faptul că și-a dori foarte mult ca copiii săi să poată merge pe jos la școală și să aibă mai mult spațiu, tocmai de aceea ea și Adi Sînă au decis să vândă vila la pe care au cumpărat-o și să o achiziționeze în schimb pe cea în care au locuit cu chirie vreme de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cumpărat vila în care locuiam cu chirie care este o casă mult mai mare, mai generoasă ca spațiu, în același ansamblu rezindențial.

Ne-am dorit ca cei mici să meargă pe jos la școală, e chiar în buza pădurii Băneasa”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: