Life

Câte kilograme are Anca Serea după șase nașteri. Vedeta a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă

După șase nașteri, Anca Serea a recunoscut câte kilograme are. Vedea le-a dezvăluit fanilor cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari, fără a apela la ajutorul medicilor esteticieni.
02.12.2021 | 14:36
Cate kilograme are Anca Serea dupa sase nasteri Vedeta a dezvaluit cum reuseste sa se mentina in forma
Anca Serea a făcut proba cântarului după ce a adus pe lume șase copii. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea este una dintre mamele eroine ale showbiz-ului românesc. Vedeta a adus pe lume șase copii la diferență mică de timp, dar a continuat și să își facă meseria de om de televiziune, visând să devină mamă din nou.

Șatena și Adi Sînă au o familie numeroasă alcătuită din Noah, primul lor copil în vârstă de 8 ani, Ava, 6 ani, Moise, 4 ani și Leah de doar 2 ani, alături și de cei doi adolescenți ai Ancăi, copiii din prima căsătorie: David, tânărul de 19 ani și Sara în vârstă de 13 ani.

ADVERTISEMENT

Anca Serea cântărește sub 60 de kilograme

Tocmai de aceea, pentru că a reapărut rapid pe micul ecran, nu oricum, ci într-o formă de zile mari, mulți admiratori și-au dorit să afle cum reușește partenera lui Adi Sînă să arate atât de bine după șase nașteri.

Așadar întrebată pe rețelele de socializare cât cântărește acum și ce înalțime are, știrista a mărturisit că măsoară 1,77 metri și are 58 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că nu are intervenții estetice

Însă, de-a lungul timpului, imaginea pe care o are nu i-a adus numai laude. Gurile rele au pus-o de multe ori la zid pe vedetă, reprosându-i faptul că ascunde intervențiile estetice pe care și le-a făcut la nivelul feței și corpului.

Astfel, în urmă cu câteva luni, sătulă de acuzele ce i se aduc, Anca Serea le-a transmis un mesaj celor din mediul online. Vedeta spune că mama natură i-a oferit tot ce are mai frumos, tocmai de aceea este mândră de genele sale de familie.

ADVERTISEMENT

”Nu mă simt datoare față de nimeni cu vreo explicație, mai ales că este vorba despre corpul meu. Însă, nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Mai mult decât atât, prezentatoarea de la Prima TV spune că pe lângă moștenirea de familie, somnul și alimentația sănătoasă pe care o are o ajută mult în a avea o formă de zile mari. Totodată, ea mărturisește și că fericirea și liniștea de care se bucură în familie contribuie la imaginea sa.

ADVERTISEMENT

”Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginați în forma fizică pe care o aveți și, nu în ultimul rând, pe iubirea și liniștea pe care mi-o oferă familia.

Ei sunt veșnica mea sursă de energie și bună dispoziție, de la ei reușesc mereu să mă încarc cu mult optimism și să îmi duc la îndeplinire toate planurile”, a completat partenera lui Adi Sînă, conform Unica.

ADVERTISEMENT
Tags: