Life

Anca Serea, mândră de fiul ei după aflarea rezultatelor la Bacalaureat. David a fost admis la una dintre cele mai tari Universități din Europa

Anca Serea este mândră de fiul ei, care a luat Bacalaureatul. Iată ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare.
05.07.2021 | 15:07
Anca Serea mandra de fiul ei dupa aflarea rezultatelor la Bacalaureat David a fost admis la una dintre cele mai tari Universitati din Europa
Anca Serea, mândră de fiul ei după aflarea rezultatelor la Bacalaureat. David a fost admis la una dintre cele mai tari Universități din Europa. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea trece prin momente foarte frumoase. Fiul ei, David Serea, a luat Bacalaureatul și, mai mult, a fost admis la una dintre universitățile de top din Europa.

Anca Serea, momente de bucurie pricinuite de fiul ei cel mare

David Serea este un tânăr de 18 ani care tocmai a susținut examenul de Bacalaureat în această sesiune. Fiul Ancăi Serea a reușit să ia o notă mare, lucu care a făcut-o foarte mândră pe mama sa.

ADVERTISEMENT

Anca Serea a făcut o postare pe Instagram în care l-a lăudat pe fiul său. Tot acolo, ea a precizat că fiul ei a reușit să obțină 9,60 la examenul maturității.

Fiul ei a reușit să intre cu această notă la una dintre cele mai prestigioase universități din Europa, are se află în topul 20 de pe continent. Este vorba despre Universitatea Leiden din Olanda.

ADVERTISEMENT

Acolo, tânărul va studia filosofia, aceasta fiind ramura care l-a atras cel mai mult. Mama lui i-a mai transmis și că îi va fi alături mereu în acest vis al său.

De asemenea, Anca Serea a ținut să precizeze că fiul său nu a făcut deloc meditații pentru a se pregăti pentru Bacalaureat.

ADVERTISEMENT

Ce i-a transmis Anca Serea fiului său, după Bac

„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac! Te iubesc , David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi!

Mândra mama de tânăr baiat admis cu nota 9:60 ( fără nici o ora de meditație) la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa.

ADVERTISEMENT

Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza.

Îți voi fi mereu alături ( știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și să te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David”, a scris Anca Serea pe pagina sa de Instagram.

În ziua de luni s-au afișat rezultatele inițiale de la examenul de Bacalaureat, înainte de contestații. David Serea a fost unul dintre absolvenții care au susținut proba în această vară.

David Serea este fiul Ancăi Serea din prima căsnicie, cea cu omul de afaceri Filip Poplingher. Aceasta s-a stins din viață la doar 36 de ani. Anca Serea o mai are și pe Sarah, tot din căsnicia primul ei soț. Alături de Adi Sînă, actualul soț, ea mai are încă patru copii.

ADVERTISEMENT
Tags: