Life

Anca Serea, mărturisiri sincere despre cum a afectat-o pandemia: „Avem nevoie de un suflet cald alături”

08.04.2021 | 16:30
Anca Serea marturisiri sincere despre cum a afectato pandemia Avem nevoie de un suflet cald alaturi
ADVERTISEMENT

Anca Serea a scris un mesaj emoționant despre cum a perceput ea efectele pandemiei, iar textul a ajuns la sufletele tuturor.

Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a dezvăluit cum a afectat-o pe ea această perioadă plină de restricții, în care lumea s-a izolat de teamă de a nu muri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ea a fost înconjurată în primul an de pandemie de cei dragi și a avut aproape mereu o vorbă bună și o îmbrățișare atunci când s-a simțit neconsolată, o întristează gândul că nu toată lumea poate trece ușor peste daunele psihologice pe care le lasă în urma aceste vremuri.

Anca Serea, concluzii trase după un an de pandemie

„Fiecare dintre noi, oricât de puternic ar fi, are nevoie din când în când să fie ținut de mâna. Chiar dacă nu ne place să recunoaștem, chiar dacă ne considerăm autosuficienti, adevărul este că avem cu toții nevoie de un suflet cald alături, de o mângâiere, de o vorba bună.

ADVERTISEMENT

Omul este până la urmă o ființă socială și are nevoie de companie, și nu mă refer doar la un partener de viață, ci în general, fie că este vorba de locul de muncă sau de viață personală”, este o parte a mesajului Ancăi Serea postat pe Instagram.

Soția lui Adi Sînă vrea să se încheie totul cât mai repede, ca toată lumea

Soția cântărețului Adi Sînă a mai spus că abia așteaptă ca lumea să revină la normal, ca lucrurile să fie așa cum au fost înainte de martie 2020.

ADVERTISEMENT

„Perioada pandemiei ne-a răpit această bucurie, acest privilegiu și cred că nu sunt singura care își dorește să se termine și să ne putem relua viețile, să ne putem ține de mână, să ne putem îmbrățișa.

Considerați-vă norocoși dacă aveți un partener sau o partenera pe care să sprijiniți capul, dacă aveți părinții în viață și sănătoși și dacă aveți copii care să va lumineze ziua. Căci cea mai de preț bogăție pe care o avem sunt oamenii din viețile noastre!”, a completat frumoasa prezentatoare.

ADVERTISEMENT