Life

Anca Serea, mesaj emoționant de ziua ei de naștere. Câți ani a făcut astăzi prezentatoarea de la Prima

02.02.2021 | 15:01
Anca Serea mesaj emotionant de ziua ei de nastere Cati ani a facut astazi prezentatoarea de la Prima
ADVERTISEMENT

Anca Serea trăiește o zi fabuloasă! Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a împlinit astăzi o vârstă frumoasă, una pe care nu i-ar da-o nimeni având în vedere că parcă întinerește pe zi ce trece.

Soția lui Adi Sînă de la Akcent a scris un text emoționant pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii în care ține un buchet de flori în mâini, extrem de fericită.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune împlinește astăzi 40 de ani, o zi rotundă, și nu are deloc temeri având în vedere că a schimbat prefixul, ba chiar vârsta este unul dintre motivele pentru care și-a dorit să revină în televiziune, ca să își demonstreze că profesionalismul nu este condiționat de ce scrie în buletin.

Anca Serea a împlinit 40 de ani

„2.02. 2021 și 40 de ani! Toți buni, frumosi și liniștiti! Mulțumesc , mama și mulțumesc Doamne!”, este mesajul pe care l-a scris Anca Serea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune s-a reîntors pe micile ecrane prezentând știrile din sport de la Prima TV în fiecare weekend, iar asta a reprezentat o mare provocare pentru ea, după cum ne-a declarat înainte să revină în centrul atenției.

anca serea
Anca Serea a împlinit astăzi 40 de ani. Foto: Instagram

A revenit în televiziune în decembrie anul trecut

„Decizia a fost bazată datorită oamenilor din spatele camerelor, cu care am o relație specială, cei care nu se văd. E o ambiție să mai dau ce pot având în vedere că am deja 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Va fi doar pe weekend pentru că în timpul săptămânii n-aș fi putut să prezint. Mă leagă foarte multe amintiri și lucruri frumoase. Am cedat în detrimentul unui rating mare la un alt post de televiziune. Sunt fericită cu decizia luată și sper să fie bine”, a declarat Anca Serea pentru FANATIK la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Anca Serea e una din cele mai iubite realizatoare tv de la noi, iar popularitatea ei este în creștere și în mediul online. Comunitatea de fani de pe Instagram numără deja mai bine de 450.000 de persoane.

ADVERTISEMENT