Life

Anca Serea, noi detalii despre boala de care suferă: „Mă confrunt de foarte mulți ani”

26.08.2020 | 11:44
Anca Serea noi detalii despre boala de care sufera Ma confrunt de foarte multi ani
ADVERTISEMENT

Anca Serea a vorbit din nou despre starea ei de sănătate, după ce recent i-a îngrijorat pe fanii, ajungând de urgență la spital.

Anca Serea, noi detalii despre boala ei

Nevasta cântărețului Adi Sînă de la Akcent suferă de anemie severă și, chiar dacă pentru mulți pare ceva obișnuit și deloc grav, nu este așa.

ADVERTISEMENT

Bruneta se confruntă destul de des cu stări generale de slăbiciune, însă niciodată nu s-a plâns, reușind să fie o adevărată eroină, mai ales că a trebuie să aibă grijă de șase copii.

Anca a ajuns la spital în vacanța din Bulgaria din cauza anemiei cu care a fost diagnosticată de mai mulți ani, iar despre ceea ce a trăit a povestit chiar ea.

ADVERTISEMENT

„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată”, a mărturisit vedeta în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Riscurile afecțiunii de care suferă vedeta

„O să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie”, a adăugat soția lui Sînă.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută”, a mai dezvăluit vedeta.

„Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite, etc.”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, Anca rămâne optimistă și susține că nu va reuși această boală să o doboare, mai ales că are aproape atâtea persoane care o ajută să ridice capul sus și să lupte pentru a-i fi bine.

 

ADVERTISEMENT