Life

Anca Serea oferă sfaturi utile tinerilor părinți. Cum reușește să-i țină în frâu pe cei șase copii ai săi

Anca Serea a oferit sfaturi utile tinerilor părinți. Cum reușește soția lui Adi Sînă să-i țină în frâu pe cei șase copii?
10.08.2021 | 12:42
Anca Serea ofera sfaturi utile tinerilor parinti Cum reuseste sai tina in frau pe cei sase copii ai sai
ADVERTISEMENT

Anca Serea a oferit sfaturi utile pentru tinerii părinți. Soția lui Adi Sînă este întrebată de multe ori cum se poate descurca atât de bine cu șase copii. Frumoasa brunetă le-a răspuns fanilor prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

Partenera lui Adi Sînă este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. Este îndrăgită atât pentru fizicul ei, cât și pentru modul în care se ocupă de copiii ei.

ADVERTISEMENT

Anca Serea oferă sfaturi utile tinerilor părinți. Cum reușește să-i țină în frâu pe cei șase copii ai săi

Anca Serea a spus adevărul despre cum reușește să-și țină în frâu cei șase copii. Vedeta a declarat că nu ține doar de ei, ci de modul în care ea se comportă cu ei.

Prezentatoarea susține că nu i-a privit niciodată pe copiii ei ca pe niște „ființe incapabile”, care nu pot gândi sau decide singuri. Faptul că aceștia sunt atât de cuminți și ascultă de mama lor „este pur și simplu o consecință firească a modului în care mă comport eu cu ei.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna am privit copiii, și nu doar pe ai mei, ca pe niște persoane capabile să aibă trăiri, gânduri, sentimente, și nu ca pe niște ființe incapabile, cum observ de multe ori in jurul meu”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

Anca Serea susține că cei mici cu mai multă putere de decizie și control decât ar vrea părinții să creadă. De aceea, prezentatoarea TV a spus că își tratează copiii așa cum i-ar plăcea ei să fie tratată. Aceasta mai spune că are grijă să le amintească mereu cât de mult îi iubește.

ADVERTISEMENT

„Copiii au mai multă putere de decizie și control decât înțelegem sau vrem să recunoaștem, iar eu am ales să îi respect și să îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată.

În plus, nu las să treacă nici măcar o zi în care să nu le spun cât de mult îi iubesc”, a continuat aceasta

ADVERTISEMENT

Soția lui Adi Sînă are șase copii

Un alt aspect pe care Anca Serea îl consideră important este timpul petrecut alături de copiii ei. Vedeta încearcă să creeze amintiri frumoase cu aceștia astfel încât relația dintre ei să fie cât mai bună.

„Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe lângă un confort material, să aibă parte în căminul său de siguranță și de foarte multă iubire.

Nu în ultimul rând, încerc să petrec cât mai mult timp alături de copii, un alt ingredient important pentru o relație reușită părinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile”, a mai precizat Anca Serea.

Anca Serea este mamă a șase copii. Tatăl a doi dintre ei (David și Sarah) este fostul soț al prezentatoarei, Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010. Bărbatul avea grave probleme de sănătate.

Bruneta s-a căsătorit, ulterior, cu Adi Sînă, iar împreună au patru copii:  Noah, Ava, Moise și Leah. Chiar dacă nu este ușor, Anca Serea este fericită cu viața ei alături de copii. Atât ea, cât și soțul ei încearcă să le fie alături celor mici.

ADVERTISEMENT
Tags: