Life

Anca Serea, perioadă dificilă cu unul dintre copii. Vedeta a apărut în lacrimi pe Instagram

Anca Serea trece prin momente grele cu unul din cei 6 copii. Prezentatoarea de la Prima TV nu are o perioadă tocmai bună.
15.09.2022 | 22:21
Anca Serea perioada dificila cu unul dintre copii Vedeta a aparut in lacrimi pe Instagram
Anca Serea, momente grele cu unul din cei 6 copii. Șatena nu are o perioadă bună. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția artistului Adrian Sînă traversează o perioadă dificilă cu unul dintre copii. Vedeta a apărut în lacrimi pe Instagram, după ce în urmă cu câteva zile anunța că Leah și Moise nu se simt tocmai bine și că sunt bolnavi.

Anca Serea, momente grele cu unul din cei 6 copii. Șatena nu are o perioadă bună

Anca Serea a devenit vulnerabilă în fața fanilor săi din social media și le-a povestit prin ce a trecut. Prezentatoarea TV a cedat când doi dintre copii au luat un virus foarte urât care le-a dat dureri abdominale, febră, vărsături și scaune moi.

ADVERTISEMENT

Moise, cel mai mic dintre fiii vedetei de la Prima TV, a fost cel mai grav bolnav, motiv pentru care soția lui Adrian Sînă nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns pe drumul de întoarcere din Transilvania la București.

„Am ajuns acasă, Moise pare că este puțin mai bine! Iar astăzi în mașină după multe zile de griji și scenarii tâmpite am avut o cădere urâțică uitându-mă la el cum doarme în majoritatea timpului.

ADVERTISEMENT

În viața mea nu este mereu soare și nici nu mi-aș dori să fie! Am zile și zile și deși sunt un om foarte puternic și trecut prin multe atunci când copiii sunt bolnăviori am momente în care simt că sunt fără soluții!

E clar că a fii sănătos este cel mai important lucru!”, le-a povestit Anca Serea celor care o urmăresc pe Instagram, unde a apărut cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Anca Serea, probleme cu copiii. S-au îmbolnăvit

Anca Serea este o mamă grijulie cu copiii săi, mai alea atunci când sunt bolnavi. Șatena a fost atentă la alimentația pe care o are cel mic perioada asta, dovadă că Moise a avut parte de o supă de găluște, perfectă în astfel de situații.

Băiețelul dă semne că începe să-și revină. Are o stare generală mult mai bună, e vioi și se joacă, motiv pentru care soția lui Adrian Sînă a ținut să le mulțumească celor care i-au trimis mesaje de încurajări în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc vecinei și prietenei mele care mereu mă scutură și-mi spune cât de puternică sunt”, a mai adăugat Anca Serea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT