Life

Anca Serea, probleme cu fiul ei și al lui Adi Sînă. Moise a contactat un virus: “A avut o noapte foarte grea”

Anca Serea a avut probleme cu fiul ei și al lui Adi Sînă, Moise. Micuțul a contactat un virus și s-a simțit foarte rău.
12.09.2022 | 22:28
Anca Serea, probleme cu fiul ei și al lui Adi Sînă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea a avut probleme cu Moise, fiul ei și al lui Adi Sînă, care a contactat un virus. Băiețelul nu a putut dormi toată noaptea.

Anca Serea, probleme cu fiul ei și al lui Adi Sînă

Soția lui Adi Sînă a avut o noapte grea după ce copiii au contactat un virus din cauza căruia s-au simțit foarte rău.

ADVERTISEMENT

Moise a avut de suferit după ce a contactat virusul, după cum a scris fosta prezentatoare în mediul online. Micuțul se confruntă cu gastroenterita.

Recent, și Leah, fiica Ancăi Serea, a avut probleme din cauza virusului. Copiii îndrăgitului cuplu au început recent grădinița, așa că astfel de probleme nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Anca Serea le-a urat internauților sănătate și i-a îndemnat să evite locurile prea aglomerate.

“Good morning și nu prea! Din păcate nu am dormit aproape deloc. Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune.

Tare-s mititei și necăjiți. Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea.

ADVERTISEMENT

Multă sănătate și vă rog evitați locurile foarte aglomerate!”, a scris Anca Serea pe Instastory.

Totodată, vedeta le-a transmis tuturor părinților cât de importantă este igiena copilului în această perioadă pentru ca numărul cazurilor de enterocolită să nu mai fie atât de mare.

ADVERTISEMENT

Recomandări pentru această perioadă: copiii să se hidrateze foarte bine, să spele cu mare atenție toate alimentele, să aibă grijă de unde cumpără alimentele- numai din surse autorizate.

Copilul nu trebuie să bage în gură un aliment nespălat; el să fie curat pe mâini.”, a mai precizat partenera lui Adi Sînă.

Anca Serea este cea mai apreciată mămică din showbiz, având șase copii. David și Sarah sunt copii din relația cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în 2010.

Ceilalți patru copii – Noah, Ava, Moise și Leah – sunt din căsnicia cu Adi Sînă, cu care vedeta este căsătorită din 2015.

Anca Serea, despre viața cu șase copii

Soția lui Adi Sînă a recunoscut că viața cu șase copii nu este deloc una ușoară. Fiul fostei prezentatoare de la Prima TV, David, este plecat la facultate în străinătate, astfel că în casă locuiesc cinci copii.

Anca Serea se trezește mereu prima pentru a-și pregăti copiii de școală. Vedeta a recunoscut că ea și soțul ei nu prea mai au timp pentru ei, dar sunt fericiți să aibă o familie atât de numeroasă.

Șatena are o bonă care o ajută cu Leah și nu se bazează prea mult pe ajutorul lui Adi Sînă.

“Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare.

Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte înțelegători.  De multe ori îmi vin în întâmpinare. Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah.

Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui.”, a declarat Anca Serea pentru Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT