Life

Anca Serea se destăinuie! Totul despre cele mai grele momente din viața ei: „Reacționam impulsiv și mă panicam”

06.02.2021 | 17:46
Anca Serea se destainuie Totul despre cele mai grele momente din viata ei Reactionam impulsiv si ma panicam
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de pe micul ecran, are un soț iubitor, șase copii minunați și milioane de motive să se considere o femeie împlinită. La o așa „carte de vizită”, ați crede că nu i-a lipsit niciodată nimic.

Ei bine, viața, așa frumoasă cum e ea, s-a încăpățânat să-i scoată în cale tot felul de obstacole, dar a găsit puterea să meargă mai departe. Care e secretul? Orice problemă își găsește rezolvarea, dacă ai răbdarea necesară.

ADVERTISEMENT

După ani buni în care a stat departe de lumina reflectoarelor, Anca Serea a revenit la pupitrul știrilor Prima TV, pentru a pune umărul, alături de Andreea Berecleanu și toate celelalte vedete cooptate în echipă, la relansarea postului.

Anca Serea, mai sinceră ca oricând. A vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei

Viața m-a învățat că oricât de dificilă ar fi o problemă, tot are o rezolvare! E nevoie doar de calm și multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Poate sună ușor în teorie sau poate pare că mă laud, dar adevărul este că m-am confruntat de-a lungul vieții cu o mulțime de situații, care mai de care mai terifiante.

Cel puțin așa păreau, la prima vedere! La început, trebuie să recunosc că reacționam impulsiv și mă panicam!”, a dezvăluit Anca Serea.

ADVERTISEMENT

Totul despre problemele de sănătate: „Voiam să-mi scriu testamentul”

Chiar dacă acum zâmbește fericită alături de Adi Sînă și cei 6 copii ai săi, nu poate uita că în urmă cu câteva luni s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. „Au fost momente grele, da, dar am trecut cu bine peste ele, deşi nu eram pregătită să traversez aşa ceva.

Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente.

ADVERTISEMENT

Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate.

Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim. Niciodată nu îmi fusese atât de rău”, a mai spus frumoasa prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT