Life

Anca Serea, secretele unei căsnicii reușite. Cum reușește să mențină vie flacăra pasiunii

Anca Serea a dezvăluit secretele unei căsnicii reușite. Cum reușește prezentatoarea TV să mențină vie flacăra pasiunii?
30.09.2021 | 22:52
Anca Serea secretele unei casnicii reusite Cum reuseste sa mentina vie flacara pasiunii
ADVERTISEMENT

Anca Serea a dezvăluit secretele unei căsnicii reușite. Prezentatoarea TV și Adi Sînă sunt căsătoriți din 2015 și au șase copii. Fanii se întreabă cum reușesc cei doi să mențină flacăra pasiunii.

Vedeta a vorbit despre cum reușesc ea și soțul ei să se împartă între familie și muncă. Chiar dacă acest lucru pare greu, important este să existe efort din partea ambilor parteneri.

ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi reușesc să facă față rutinei dacă își acordă timp și singuri, fără copii.

Anca Serea, secretele unei căsnicii reușite. Cum reușește să mențină vie flacăra pasiunii

Anca Serea a dezvăluit secretele unei căsnicii reușite. Vedeta a ținut să precizeze că este inevitabil ca într-un cuplu să nu se instaleze rutina.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a scris o postare pe rețelele sociale și a dezvăluit că ea și soțul ies ies în oraș împreună o dată pe săptămână. De asemenea, cei doi încearcă să meargă în vacanțe în doi atunci când este posibil.

„Zilele acestea am petrecut mult timp în doi, alături de Adrian, și pentru că multe persoane m-au întrebat, vă voi explica în continuare mai în detaliu. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă poate v-am mai spus și în trecut timpul petrecut în cuplu este deosebit de important deoarece menține o relație sănătoasă. 

Atunci când ai o familie, adică când apar copiii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă.

ADVERTISEMENT

Noi în cuplu ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi”, a scris Anca Serea pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Ce spune Anca Serea despre viața cu șase copii

Anca Serea a mai spus că nu este ușor și că are doar câteva ajutoare. Mama ei sau bona Leei sunt cele care se mai ocupă de copii atunci când ea nu poate.

Vedeta consideră că nu este de ajuns ca doi oameni să spună „te iubesc”, ci să arate acest lucru prin gesturi și fapte.

„Nu vă imaginați că este ușor, chiar dacă multe persoane își imaginează că am foarte multe ajutoare, adevărul este că doar mama uneori și bona Leei sunt cele care au grijă de copii. Însă cred că dacă noi am reușit și voi puteți reuși.

Nu îmi imaginez că dețin rețeta fericirii în cuplu, dar știu că nu este suficient să spui unui om ca îl iubești, trebuie să îi și arăți și să ai parte de momente de liniște și tandrețe cu acesta”, a încheiat partenera lui Adi Sînă.

Recent, Anca Serea a dezvăluit că nu mai poate face copii din cauza anemiei severe de care suferă. Atât ea, cât și Adi Sînă au recunoscut că își doresc să mai aibă copii, însă acest lucru nu este posibil.

Recent, au apărut speculații cum că Anca Serea ar fu din nou însărcinată. În cadrul unui interviu, vedeta a declarat că starea de sănătate nu-i permite să devină mămică a șaptea oară.

„Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani.

Nu e cazul (n.r. să rămână însărcinată) Am 41 de ani, e suficient”, a declarat Anca Serea pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: