Life

Anca Serea spune totul despre situația financiară a familiei. Cu ce probleme se confruntă vedeta

22.12.2020 | 10:12
Anca Serea spune totul despre situatia financiara a familiei Cu ce probleme se confrunta vedeta
ADVERTISEMENT

Anca Serea a spus tot adevărul despre situația financiară cu care se confruntă, mai ales de când s-a tot vehiculat că nu mai are bani pentru școala privată a copiilor săi cei mari. Vedeta a pus punctul de „i” legat de acest subiect sensibil pentru familia sa. 

Fosta prezentatoare TV a mărturisit într-un interviu recent că anul 2020 a fost unul bun din mai multe puncte de vedere, motiv pentru care a achiziționat un apartament nou-nouț într-un complex de lux din Capitală. Așadar, nici vorbă de probleme de ordin material.

ADVERTISEMENT

Șatena a ținut să mai adauge că noua locuință este pentru copii, fiul său David urmând să împlinească în curând 19 ani. Băiatul ar urma să se mute singur sau casa va fi dată spre închiriere, Anca Serea transmițând cu această ocazie că are o situație bună legat de venituri.

Anca Serea, totul despre situația sa materială. Cât de rău o duce

„Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez sau dacă el își dorește să se mute, o să-l lăsăm să se mute, să vedem. 

ADVERTISEMENT

Anul 2020, deși a fost plin de neprevăzut și de lucruri la care nu ne așteptăm și pe care unii dintre noi l-am gestionat mai greu, pentru noi a fost un an bun.

În primul rând, datorită faptului că Adi nu a mai fost atât de des plecat și ne-am mai sudat ca familie, cuplu, a mai petrecut și el timp cu copiii.

ADVERTISEMENT

Ne-am repoziționat, să zicem , niște scopuri în viață, așteptăm (…)De ordin material nu îmi doresc nimic. Slavă Domnului, chiar a fost un an bun, nu pot să mă plâng.

Am avut multe contracte, lucrez într-una, ne-am mișcat, a mers foarte bine în perioada asta tot ce înseamnă online. Nu îmi doresc decât să fim sănătoși, nimic special”, a declarat Anca Serea, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a moștenit o avere impresionantă din partea regretatului ei soț, Filip Poplingher, în ciuda faptului că în ultimele luni statul român a lăsat-o fără o parte din terenurile din județul Ilfov. Cu toate acestea frumoasa șatenă nu se plânge legat de bani, având și alte proprietăți pe numele său.

ADVERTISEMENT