Life

Anca Serea, taxată dur de internauți, după ce s-a fotografiat în curtea mănăstirii Cernica: „Păcatul este destul de mare”

12.04.2021 | 16:30
Anca Serea taxata dur de internauti dupa ce sa fotografiat in curtea manastirii Cernica Pacatul este destul de mare
Anca Serea, taxată dur de internauți, după ce s-a fotografiat în curtea mănăstirii Cernica: „Păcatul este destul de mare”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea a fost taxată dur de fani pe rețelele sociale după o vizită pe care a făcut-o la mănăstirea Cernica în weekend, alături de soțul ei și de copii. Vizita brunetei și a lui Adi Sînă a avut loc în contextul scandalului legat de pelerinaj, când sute de oameni au fost întorși din drum, comuna fiind în carantină. 

Se pare că restricțiile nu au fost o problemă pentru Anca Serea și familia ei, care au postat fotografii din vizita lor la mănăstire. Ținuta vedetei nu a fost pe placul fanilor, care au considerat că pantalonii nu sunt potriviți într-un astfel de loc.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adi Sînă a primit critici din partea mai multor urmăritori după ce a postat o imagine în care poartă pantaloni lungi, în curtea mănăstirii.

Anca Serea, taxată dur de internauți, după ce s-a fotografiat în curtea mănăstirii Cernica: „Păcatul este destul de mare”

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc și este foarte activă pe rețelele sociale, unde ține adesea legătura cu fanii. Ultima fotogrfie a stârnit controverse printre urmăritori, unii nefiind de acord cu ținuta pe care a ales să o poarte.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni deschiși la culoare și o jachetă, bruneta s-a pozat în curtea mănăstirii de la Cernica, iar internauții au izbucnit atunci când au văzut că nu are o fustă lungă.

„Anca nu vreau să te supăr dar nu așa se intră într-o Mănăstire cu pantaloni. Îți trebuie o fusta sau o rochie decentă. Dacă ești credincioasă trebuie să te îmbraci elegant și cu gust într-o Biserică, Mănăstire. Lui Dumnezeu nu-i plac pantalonii. Atunci când intri într-un loc Sfânt trebuie și ținuta adecvată.

ADVERTISEMENT

(…)  După ce că păcatul este destul de mare noi îl facem și mai mare.”, a scris unul dintre urmăritori.

Pe de altă parte, fanii au sărit în apărarea soții lui Adi Sînă și au spus că vremurile sunt altele și că nu este obligatoriu ca o femeie să poarte fustă, atâta timp cât îmbrăcămintea cu care intră într-un loc sfânt este una decentă.

ADVERTISEMENT

„Nu ne obligă nimeni să mergem cu fustă și batic, pentru ca Dumnezeul nostru se uită la suflet nu la ce porți. Da, e ok sa fii îmbrăcat decent la Biserică și ea este chiar foarte ok îmbrăcată. Și nu mai suntem în secolul 16 când femeile nu aveau voie cu pantaloni.. Zi bună”, este unul dintre răspunsuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Sute de pelerinii au vrut să particicpe la slujba de Liturghie de la Cernica

Duminică, 11 aprilie, sute de cozi de mașini și autocare s-au format la intrarea în Cernica, deși comuna se află în carantină de pe 1 aprilie. Sute de pelerini ar fi vrut să participe la slujba de Liturghie, care a fost organizată cu ocazia hramului Mănăstirii, dar și să se închine la moaștele Sfântului Ierarh Calinic.

Mai mult, au fost organizate pelerinaje cu autocarul, deși sunt aproape două săptămâni de când comuna Cernica este carantinată, astfel că accesul este permis doar pentru localnici.

ADVERTISEMENT
Tags: