Life

Anca Serea, vacanță cu peripeții în Franța: “Am ajuns într-un final”. Prin ce a trecut împreună cu copiii

Anca Serea a plecat într-o aventură alături de patru din cei 6 copii, însă a avut parte de numeroase întâmplări până a ajuns la destinația finală, Disneyland Paris.
30.05.2022 | 14:42
Anca Serea vacanta cu peripetii in Franta Am ajuns intrun final Prin ce a trecut impreuna cu copiii
Anca Serea, vacanță la Paris cu numeroase întâmplări: ”Am schimbat 5 trenuri”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a avut parte de o vacanță cu peripeții, povestind pe rețelele de socializare prin ce a fost nevoită să treacă cu cei mici. Prezentatoarea a schimbat mai multe trenuri pentru a ajunge în Franța, dar în final a meritat totul.

Anca Serea, vacanță la Paris cu numeroase întâmplări: ”Am schimbat 5 trenuri”

Anca Serea i-a luat pe Sarah, Noah, Ava și Moise într-un concediu pe care nu-l vor uita prea curând. Soția lui Adi Sînă și-a creat foarte multe amintiri alături de cei mici și cu siguranță, nu va uita prea curând această experiență.

ADVERTISEMENT

A făcut rezervări și s-a organizat din timp cu această călătorie în Franța, dar din păcate tot a întâmpinat probleme. Vedeta a demonstrat că are curaj și spirit de aventură, în același timp învățând multe lucruri de la copiii săi.

Prezentatoarea a plătit bilete pentru clasa I, dar s-a trezit că nu are niciun fel de rezervare. Copiii au stat pe holul trenurilor și s-au odihnit cum au putut. În tot acest timp nu au renunțat și s-au dovedit extrem de răbdători.

ADVERTISEMENT

„Ultima noastră zi a fost plină de peripeții cauzate de diverse probleme neașteptate cu transportul, deși totul a fost rezervat și organizat cu mult timp înainte. După un drum extrem de lung cu trenul prin Austria și Germania și schimbat 5 trenuri am ajuns într-un final în Franța.

Sarah, Noah, Ava și Moise mi-au demonstrat că sunt extrem de răbdători, înțelegători și perseverenți, buni și cu inimile pline de magie! Și nu este prima dată când sunt surprinsă în mod plăcut de atitudinea și de reacțiile lor.

ADVERTISEMENT

Ce am aflat este că, copiii în general sunt mai puternici și mai înțelepți decât ne imaginăm și reușesc întotdeauna să ne demonstreze că îi subestimăm!

Recunosc că sunt tare mândră de ai mei și mă simt binecuvântată că m-au ales să le fiu cea mai bună versiune a mea. Au știut să facă din acestă zi o zi memorabilă”, a scris prezentatoarea de la Prima TV pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Anca Serea și copiii
Anca Serea și copiii, în vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Anca Serea, prietenă cu o femeie din Germania

Anca Serea nu a uitat să le mulțumească celor care i-au scris zilele astea și i-au transmis numai gânduri bune. Soția lui Adrian Sînă este bucuroasă că are o comunitate cu inimă mare, care apreciază că-și trăiește viața într-un mod firesc.

Frumoasa brunetă le-a promis fanilor că va reveni și cu alte impresii din vacanța de la Disneyland Paris, acolo unde copiii s-au bucurat să ajungă. În plus, vedeta a mărturisit că cei mici au învățat lucruri valoroase de la o prietenă din Germania.

„Într-una din poze este prietena noastră din Frankfurt în vârsta de 83 de ani, antropolog și cu o poveste de viață fascinantă și care călătorea la fiul dânsei din Paris care urma astăzi să facă o intervenție.

Era luată de valul de oameni care alergau cu disperare pe peroane să prindă trenurile toate întârziate, vorbea engleză perfect și a rămas surprinsă că am stat cu ea până la finalul călătoriei.

Drept mulțumire, ne-a făcut poze cu un aparat foarte vechi, le-a povestit copiilor toată viața ei și despre ultima facultate absolvită în Canada, am schimbat contactele și copiii au câștigat cea mai mare lecție de empatie, respect și grijă față de oamenii mai în vârsta!”, a completat Anca Serea.

ADVERTISEMENT