Life

Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul tinereții ei. Cât costă „apa vie” folosită de vedetă

Anca Țurcașiu a vorbit despre unul dintre cele mai mari secrete ale frumuseții și tinereții sale. La vârsta de 52 de ani, artista arată foarte bine și a vorbit despre lucrul la care a renunțat.
10.06.2022 | 12:21
Anca Turcasiu a dezvaluit secretul tineretii ei Cat costa apa vie folosita de vedeta
Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul tinereții ei. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a dezvăluit care este secretul său pentru a se menține frumoasă. Vedeta a declarat că a renunțat să mai cumpere apă din comerț.

Anca Țurcașiu, secretul frumuseții: „Nu mai consum din comerț”

Anca Țurcașiu a dezvăluit  care este secretul frumuseții sale. Cântăreața are 52 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Acum, aceasta vorbit despre lucrul din comerț la care a renunțat de ani buni și care o ajută să fie mereu tânără.

ADVERTISEMENT

Altfel, cântăreața a mărturisit că nu mai cumpăra apă din comerț de foarte mult timp, ci bea o apă specială.

Mai mult, tot cu această apă specială, vedeta gătește, își spală alimentele și își face duș.

ADVERTISEMENT

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază  toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtreză clorul și multe alte impurități.

O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a spus aceasta, pentru Click.

ADVERTISEMENT

Cât costă apa kangen folosită de Anca Țurcașiu

O sticlă de apă kangen produsă în Pitești costă 15 lei pentru 500 ml, dar foarte populare sunt și filtrele pentru apă kangen, care pot fi montate direct la robinet.

Totuși, prețurile acestora sunt destul de piperate și pornesc de la 13.000 de lei și pot chiar să depășească 22.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a mărturisit că apa kangen este atât de bună încât atunci când se spală cu ea, nici măcar nu mai are nevoie să folosească cremă hidratantă.

Mai mult decât atât, apa kangen elimină pesticidele și substanțele nocive din alimente. Anca Țurcașiu a mărturisit că apa kangen, apa vie, așa cum o numește ea, este mai scumpă, dar merită, deoarece ne poate îmbunătăți starea de sănătate.

„Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și ierbicidele.

Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a mai spus Anca Turcașiu.

ADVERTISEMENT