Life

Anca Țurcașiu a încins spiritele cu o fotografie incendiară: „Nu mă așteptam să văd așa poze”. Fanii au acuzat-o că își strică imaginea

Anca Țurcașiu a încins spiritele cu o fotografie provocatoare postată pe rețelele de socializare. Fanii au acuzat-o că își strică imaginea.
03.02.2023 | 08:30
Anca Turcasiu a incins spiritele cu o fotografie incendiara Nu ma asteptam sa vad asa poze Fanii au acuzato ca isi strica imaginea
Anca Țurcașiu a încins spiritele. Ce fotografie incendiară a postat vedeta Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a încins spiritele cu o fotografie incendiară postată pe rețelele de socializare. Cântăreața a primit multe critici!

Anca Țurcașiu a încins spiritele. Ce fotografie incendiară a postat vedeta

Anca Țurcașiu a stârnit multe critici după ce a postat o fotografie sexy cu ea stând pe canapea și în care pare că este îmbrăcată doar cu un tricou și i se văd picioarele în toată splendoarea.

ADVERTISEMENT

Artista a povestit că mereu este întrebată cum reușește să mențină un bronz perfect chiar și iarna, așa că a decis să își dezvăluie secretul și să arate și „dovezile” bronzului, motiv pentru care a pus o imagine cu picioarele sale foarte colorate de soare.

Astfel, Anca Țurcașiu a spus că are două vacanțe pe an în destinații însorite, iar în restul timpului folosește cremele autobronzate, în loc de cele destinate exclusiv hidratării.

ADVERTISEMENT

„Mă întreabă lumea cum de sunt bronzată tot timpul. Am o vacanță pe an, iarna, în care mă bronzez, și vara în România, la mare, unde lucrez.

Stau la soare cu măsură, cu protecție și folosesc după fiecare duș în loc de cremă hidratantă, cremă autobronzantă. Care este la fel de hidratantă și care întreține culoarea pielii pe tot parcursul anului. Ăsta e secretul”, a scris artista pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Imaginile puse de vedeta
Anca Țurcașiu a încins spiritele. Foto Facebook

Fanii o acuză pe Anca Țurcașiu că își strică imaginea

Dacă au fost multe comentarii în care fanii îi mulțumeau Ancăi Țurcașiu pentru dezvăluirea secretului său și o admirau pentru felul în care arată la 52 de ani, alții nu au fost așa fericiți cu imaginile incendiare postate.

„Ești superbă, indiferent de bronz.. Frumoasă”, „Sunteți atât de frumoasă si arătați superb!”, au spus câțiva fani.

ADVERTISEMENT

În schimb, alți comentatori au spus că nu se așteptau la asemenea poze sexy din partea Ancăi Țurcașiu

„Trist, chiar nu mă așteptam să văd așa poze. Sunteți o femeie frumoasă dar frumusețea o putem arată și prin alt mod”, arăta un comentariu.

Altă persoană a spus că din cauza unor asemenea imagini, Anca Țurcașiu își strică imaginea:

„Mai acoperă corpul….e păcat de imaginea frumoasă, câștigată în timp și cu eforturi, cred!”, a mai scris altcineva.

De asemenea, un alt fan o întreba pe Anca Țurcașiu de ce face asemenea poze atât de provocatoare: „Ești o artista foarte bună. De ce trebuie să te pozezi ca o duduie de 2 lei? Mare păcat”.

ADVERTISEMENT