Life

Anca Țurcașiu, afacere nouă pe timp de pandemie: „E un lucru pe care mi l-am dorit întotdeauna”/ Video

Anca Țurcașiu și-a îndeplinit un vis pe care îl avea de mai mult timp. Cântăreața a lansat o linie de haine, asupra căruia și-a pus amprenta și care îi reflectă propriul stil.
30.11.2021 | 18:11
Anca Turcasiu afacere noua pe timp de pandemie E un lucru pe care mi lam dorit intotdeauna Video
Anca Țurcașiu s-a reprofilat pe timp de pandemie. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a lansat propria colecție de haine și accesorii. Este vorba despre o linie de rochii pe care solista a creat-o alături de un designer vestimentar. Îndrăgita cântăreață și-a pus amprenta asupra creațiilor despre care spune că îi reflectă, în totalitate, stilul.

Invitată, marți, în emisiunea „La Măruță”, Anca Țurcașiu a acceptat provocarea de a trece, din nou, prin proba costumului de baie din „Miss Litoral”, filmul care i-a adus celebritatea.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu își încearcă norocul în industria modei

Și asta nu e tot! Vedeta a dezvăluit că a lansat o colecție de rochii și accesorii, alături de designerul vestimentar Anca Balaș. Despre ținute, ea spune că sunt potrivite pentru toate siluetele. Stilul abordat este unul ușor elegant, dar în același timp confortabil, despre care artista mărturisește că o reprezintă.

„Eu vreau prin această colecție să producem, noi, împreună, niște haine care să fie cele pe care mi-aș fi dorit eu să le port vreodată și nu le-am găsit pe nicăieri.”, a declarat Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT

Rochiile sunt create pentru a evidenția talia femeilor care le poartă. Creațiile vin în toate mărimile și se ajustează, astfel încât corsetul să nu fie incomod.

„Visul oricărei femei, să aibă talie. Și atunci, cum să obții o talie mai mică? Decât dacă te strângi într-un corset. Chiar dacă pare inconfortabil de purtat acest corset, el se strânge pe dimensiunea corpului tău. Se stă jos foarte bine, nu ai niciun fel de jenă.”, a adăugat renumita cântăreață.

ADVERTISEMENT

„E un lucru pe care mi l-am dorit întotdeauna să-l am”

Anca Țurcașiu recunoaște că cel mai greu i-a fost, de-a lungul vieții, să găsească accesoriile perfecte, care să-i pună ținutele în valoare. Astfel, a decis să le creeze de una singură.

„E un lucru pe care mi l-am dorit întotdeauna să-l am și nu l-am găsit nicăieri sau cu foarte mare greutate și anume accesoriile care dau valoare unui produs.”, a dezvăluit solista.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a recreat celebra scenă din „Miss Litoral”

„Miss Litoral” este un film românesc de comedie, din anul 1991. Rolul Tinei, interpretat de Anca Țurcașiu, a fost cel care a adus-o pe actriță în atenția publicului și a marcat începutul carierei sale.

Una dintre cele mai cunoscute scene ale filmului, este aceea în care Tina, concurează pentru titlul de „Miss Litoral”. Actrița trebuia să treacă printr-un cadru ce avea măsurile siluetei ideale.

La 31 ani de ani de la acel moment, Anca Țurcașiu a recreat scena, acceptând provocarea prezentatorului Cătălin Măruță. Vedeta nu a purtat un costum de baie, la fel ca în secvența originală, însă a ales haine mulate, care îi pun în evidență corpul bine lucrat.

Ana Țurcașiu
Nu doar că a trecut proba cu brio, dar îndrăgita artista este chiar mai slabă, deși a împlinit recent vârsta de 51 de ani. 
Sursa: YouTue

„Să știi că prima oară am fost emoționată și am fost reticentă. După care mi-am zis “De ce nu?”. Pentru că e un moment foarte important din viața mea și din cariera mea și e un fel de emblemă așa. Timpul trece și important e să ne bucurăm de fiecare bucățica din viața noastră.”, a încheiat Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT