Life

Anca Țurcașiu de la Te cunosc de undeva are o companie care fură toate privirile: „Vom fi împreună!”

Anca Țurcașiu, una din concurentele-surpriză de la Te cunosc de undeva, nu va urmări singură prima gală difuzată pe tv de Antena 1.
01.04.2023 | 16:38
Anca Turcasiu de la Te cunosc de undeva are o companie care fura toate privirile Vom fi impreuna
Anca Țurcașiu formează pereche cu Jean Gavril la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, concurentă la Te cunosc de undeva, are parte de o companie cu totul specială! O ființă de care te îndrăgostești iremediabil, cu care va urmări prima gală a emisiunii difuzată azi, 1 aprilie 2023, de Antena 1.

Anca Țurcașiu se uită la Te cunosc de undeva împreună cu pisica ei

Numărătoarea inversă pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva a început. Show-ul revine cu perechi noi, imediat după Observator. Una din prezențele de aur ale ediției din acest an este Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața i-a îndemnat pe fanii ei, prin intermediul contului ei de TikTok, să urmărească prima emisiune, pentru că vor rămâne fără cuvinte. Ea o va face alături de pisicuța ei, pe care a botezat-o Pisica!

Anca Țurcașiu a publicat două videoclipuri în care apare în ipostaze înduioșătoare cu mica felina. Imaginile i-au uns pe suflet pe iubitorii de animale.

ADVERTISEMENT

„Bun găsit! Am ajuns acum acasă după încă o zi de de repetiție intensă pentru emisiunea Te cunosc de undeva, care începe de sâmbăta asta de la ora 20.

Vă așteptăm să petrecem seri frumoase de spectacol împreună. Am niște colegi absolut minunați și o echipă de producție formidabilă. De sâmbăta asta vom fi împreună!”, a spus Anca Țurcașiu pe TikTok, nedezlipită de pisica ei, care o pupa pe nas.

ADVERTISEMENT

Cântăreața, în echipă cu Jean Gavril

Într-un alt clip cu mica ei comoară, Anca a filmat-o pe pisică pe pervaz. Necuvântătoarea mieuna ca și cum ar avea un limbaj codificat cu cântăreața.

Anca Țurcașiu formează o pereche la Te cunosc de undeva împreună cu un alt cântăreț la fel de cunoscut, Jean Gavril, cel pe care telespectatorii au avut ocazia să îl vadă recent la America Express.

ADVERTISEMENT

În competiție s-au înscris și Damian Drăghici și partenera sa, Cristina, dar și Adda și Radu Bucălae ori CRBL împreună cu Radu Țibulcă. Misha va forma pereche cu Amna, Nicole Cherry cu Juno. În noul sezon îi vom revedea pe WRS și Emilian, învingătorii ediției cu numărul 18.

 

ADVERTISEMENT