Life

Anca Țurcașiu, de urgență la spital. Ce a pățit artista în timp ce se afla pe litoral

De ce a ajuns Anca Țurcașiu de urgență la spital. Cântăreața se afla pe litoral, dar a început să aibă niște dureri puternice.
05.07.2024 | 21:48
Anca Turcasiu de urgenta la spital Ce a patit artista in timp ce se afla pe litoral
Anca Țurcașiu a ajuns la spital. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu le-a povestit internauților de ce a ajuns de urgență la spital. Aflată pe litoral, cântăreața s-a confruntat cu dureri și a mers la medic pentru a primi tratamentul necesar.

Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Ce problemă are artista

În timp ce se afla pe litoral, la Constanța, Anca Țurcașiu s-a confruntat cu niște dureri puternice, pentru care a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor.

ADVERTISEMENT

Se pare că sinuzita a reprezentat cauza problemelor vedetei, care a mers de urgență la spital. Artista a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare.

Din fericire, după ce a fost consultată de medic, Anca Țurcașiu a început să se simtă mai bine. Vedeta a urmat un tratament cu aerosoli și picături, fără a fi nevoie de antibiotic, iar infecția a fost combătută.

ADVERTISEMENT

După tratamentul care i s-a administrat, cântăreața s-a simțit mult mai bine și i-a mulțumit medicului care a tratat-o. Totodată, artista i-a îndemnat pe internauți să consulte un specialist atunci când se confruntă cu diverse probleme de sănătate.

“Folosesc aerosoli pentru a trata sinuzita. Și ghiciți ce? Am reușit să scap de sinuzită cu ajutorul aerosolilor. Am învins o infecție severă.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc mult doamnei doctor Rusu Rodica, medic ORL, care m-a ajutat să tratez o sinuzită acută fără antibiotice. Doar cu aerosoli și picături. Concluzia: consultați un specialist! O seară frumoasă, dragilor”, a spus artista pe Instagram.

În această perioadă, Anca Țurcașiu petrece o mare parte din timp pe litoral, acolo unde are de susținut mai multe concerte timpul verii.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a devenit bunică recent

În luna iunie, Anca Țurcașiu a avut parte de o mare fericire în familie. Fiul ei, Radu, și soția acestuia au devenit părinții unei fetițe, căreia i-au pus numele Zoe.

Anca Țurcașiu a împărtășit vestea cea mare în mediul online. Nora ei a născut la puțin timp după miezul nopții, iar evenimentul a reprezentat o mare bucurie pentru toată familia.

“Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a spus Anca Țurcașiu pe Facebook, după ce a devenit bunică.

În urmă cu doi ani, vedeta a declarat, în cadrul unui interviu, că nu este tocmai pregătită să devină bunică. Cu toate acestea, dacă se va naște un copil în familia ei, va fi foarte fericită, lucru care s-a și întâmplat, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT