Life

Anca Țurcașiu, despre nunta fiului său, la 23 de ani. Ce spune cântăreața despre decizia lui Radu

Anca Țurcașiu, detalii despre căsătoria băiatului său, la numai 23 de ani. Renumita artistă spune lucrurilor pe nume acum.
22.11.2022 | 00:19
Anca Turcasiu despre nunta fiului sau la 23 de ani Ce spune cantareata despre decizia lui Radu
Anca Țurcașiu, detalii despre căsătoria băiatului său, la numai 23 de ani. Artista spune lucrurilor pe nume. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a discutat deschis despre nunta fiului său, la 23 de ani. Ce spune cântăreața despre decizia lui Radu care s-a așezat la casa sa alături de Andreea, o frumoasă șatenă care lucrează ca asistent universitar.

Anca Țurcașiu, detalii despre căsătoria băiatului său, la numai 23 de ani. Artista spune lucrurilor pe nume

Anca Țurcașiu este foarte fericită de când unicul său copil, Radu, s-a însurat. Artista nu consideră că băiatul a luat decizia să se căsătorească mult prea devreme pentru că a cântărit foarte bine acest lucru înainte.

ADVERTISEMENT

Băiatul vedetei este o persoană asumată, care știe ce vrea de la viață. Din acest punct de vedere solista nu are niciun motiv de îngrijorare.

„S-a însurat. Nu știu ce să spun despre asta, pentru că m-a luat prin surprindere acest gest, cu toate că ei erau împreună de vreo doi ani de zile, dar decizia asta atât de fermă, radicală, ai fi crezut că e pusă pe seama unui copil care apare.

ADVERTISEMENT

Nicidecum. Decizia a fost extrem de matură și de asumată, pentru că tineretul din ziua de astăzi nu prea face lucrul acesta.

Asta a fost mirarea, că ei au luat această decizie fiind foarte determinați în acest sens”, a mărturisit Anca Țurcașiu, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, pregătită să fie bunică?

Anca Țurcașiu și-a însurat fiul în urmă cu numai câteva luni. Radu, din mariajul cu Cristian Georgescu, a ajuns la starea civilă în luna aprilie, unde a semnat actele de căăstorie după o relație de aproximativ 3 ani cu Andreea.

În altă ordine de idei, cântăreața a declarat că în momentul de față nu este pregătită să devină bunică. Artista are 51 de ani, dar nu se gândește să aibă grijă de un bebeluș, însă dacă va fi nevoită să facă acest lucru se va acomoda.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta recunoaște că nu-i place deloc zicala care spune că „mamele de băieți cresc nepoții”. Anca Țurcașiu nu dorește să facă niciun fel de predicție și se bucură de relația pe care o are cu fiul și cu nora sa, Andreea.

ADVERTISEMENT