Life

Anca Țurcașiu face noi dezvăluiri, la aproape un an de la divorț: „Nu am trăit drame”

Anca Țurcașiu a făcut noi dezvăluiri la aproape un an de la divorț. Actrița și medicul Cristian Georgescu au pus capăt căsniciei de 22 de ani.
07.06.2021 | 16:06
Anca Turcasiu face noi dezvaluiri la aproape un an de la divort Nu am trait drame
M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu (51 de ani) a făcut noi dezvăluiri la aproape un an de când ea și medicul Cristian Georgescu (53 de ani) au divorțat. Actrița nu a abordat foarte des acest subiect în public și a oferit puține detalii despre această perioadă.

Invitată în platoul unei emisiuni TV, artista a făcut noi declarații după divorțul care a avut loc anul trecut, după 22 de ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu face noi dezvăluiri, la aproape un an de la divorț

Anca Țurcașiu a trecut printr-o perioadă delicată anul trecut. Vedeta și medicul stomatolog Cristian Georgescu au pus capăt căsniciei după 22 de ani împreună.

La 51 de ani, Anca Țurcașiu reușește să se mențină într-o formă de invidiat. De asemenea, actrița este și o persoană puternică și a reușit să treacă peste divorțul care a avut loc în urmă cu aproape un an.

ADVERTISEMENT

Artista nu a dat niciodată detalii despre cauzele divorțului și a încercat să fie cât mai discretă. Cauza ar fi fost o relația extra-conjugală a soțului, însă Anca Țurcașiu a preferat să evite subiectul.

După aproximativ un an, vedeta a vorbit despre subiectul despărțirii de fostul soț.

Anca Țurcașiu se consideră acum o persoană mai puternică și este convinsă că experiența a ajutat-o să se dezvolte și să capete mai multă înțelepciune.

ADVERTISEMENT

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere.

Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic.

Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a declarat Anca Țurcașiu în cadrul emisiunii „Poezie și delicatețuri” de la Prima TV, găzduită de Mircea Dinescu.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu este în formă maximă la 51 de ani

Anca Țurcașiu are o siluetă de invididat la 51 de ani, putând să concureze cu ușurință cu femeile mult mai tinere decât ea.

Faptul că este vegetariană de 30 de ani a ajutat-o să se mențină într-o formă maximă, chiar și la această vârstă. Actrița nu consumă carne, ouă și lactate, iar în copilărie nu-i plăcea carnea, deși părinții o obligau să mănânce.

„M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană.

Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute”, a mai declarat Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT