Life

Anca Țurcașiu, fericită și liniștită după divorț. Cine îi este alături cântăreței

Anca Țurcașiu a povestit cine a apărut în viața sa. Este vorba de un aspect pe care l-a ținut ascuns până acum și care îi aduce pace interioară după separarea de Cristian Georgescu.
10.08.2022 | 20:02
Anca Turcasiu fericita si linistita dupa divort Cine ii este alaturi cantaretei
Anca Țurcașiu, împăcată după divorț. Cine îi este aproape cântăreței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista este fericită și liniștită după divorțul de medicul stomatolog care i-a fost partener de viață peste 20 de ani. Cine îi este alături cântăreței, care radiază de bucurie de când se concentrează mai mult pe propria persoană.

Anca Țurcașiu, împăcată după divorț. Cine îi este aproape îndrăgitei artiste

Anca Țurcașiu nu exclude posibilitatea să-și refacă viața sentimentală, însă până atunci este încântată de prezența unui animal de companie. Vedeta are o pisică pe care o îndrăgește enorm și de care este nedespărțită.

ADVERTISEMENT

„Așa arată serile mele de relaxare pe balcon. Pisica, pentru că așa o cheamă, este lipită de sufletul meu mereu. Cine are o pisică înțelege despre ce vorbesc. Este în permanență în ochii mei, doarme pe pieptul meu.

Înțelege tot ce-i vorbesc! E o minune care a apărut în viața mea ca să mă adore! De mult voiam să vă povestesc asta”, a scris cântăreața pe contul de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu felina.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă este o mare iubitoare de animale de companie și a avut de-a lungul anilor de la câini, pisici până la gâște. De mic copil a fost atașată de micile supraviețuitoare și a dezvăluit că în casa ei au trăit hamsteri și chiar o prepeliță.

Anca Țurcașiu, o mare iubitoare de animale

Mai mult decât atât, Anca Țurcașiu a salvat de la moarte un câine și o pisică, în ciuda faptului că toată lumea îi spunea că nu le ia acasă. Cântăreața nu a ascultat și le-a îngrijit foarte bine și le-a dus în cabinetele veterinare.

ADVERTISEMENT

„Câinele a fost muşcat şi aruncat trei metri de către un câine, pe stradă, şi a stat mai mult mort decât viu câteva zile. Tot el a avut o boală cumplită! L-am operat şi a scăpat. 

Noi stăteam la etajul cinci , iar ea a ieşit pe balustradă… Pisica căzuze de la balconul nostru, pe maşina noastră…”, povestea vedeta în urmă cu ceva vreme, în emisiunea Stăpânii animalelor, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu este o mare iubitoare de animale și nu poate închide ochii la durerea și suferința prin care trec acestea.

ADVERTISEMENT