Life

Anca Țurcașiu, gest uluitor pe stradă. A cedat nervos și nu s-a mai abținut

03.12.2020 | 15:52
Anca Turcasiu gest uluitor pe strada A cedat nervos si nu sa mai abtinut
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu i-a șocat pe fotoreporteri cu un gest surprinzător, în plină stradă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de reacție din partea interpretei de muzică ușoară.

Cu toate că Anca Țurcașiu pare că a înflorit după divorțul de medicul Cristian Georgescu, arătând mai bine ca oricând, se pare că artista trece printro perioadă tensionantă.

ADVERTISEMENT

Recent, Anca Țurcașiu a fost surprinsă în timp ce ieşea dintr-un salon de înfrumuseţare, situat în zona 13 Septembrie, în apropierea locuinței în care s-a mutat după ce s-a separat de fostul soț.

Anca Țurcașiu, reacție surprinzătoare în plină stradă

Anca Țurcașiu a surprins cu un gest care nu îi face cinste. După ce a ieșit dintr-un salon de înfrumuseţare, artista a mers la un supermarket pentru a face niște cumpărături. Îmbrăcată precum o adolescentă, purtând o geacă de iarnă de culoare deschisă, tinerească, blugi şi încălţăminte sport, este imposibil ca frumoasa cântăreață în vârstă de 50 de ani să nu fie remarcată de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Fotoreporterii de la Click! s-au ales cu un gest urât din partea Ancăi Țurcașiu, după ce vedeta a remarcat că este fotografiată, iar imaginile pot fi văzute aici. Cu toate acestea, reacția artistei, care a ridicat degetul mijlociu în plină stradă, poate fi justificată de perioada agitată prin care trece, din cauza divorțului recent, dar și din cauza evenimentului neplăcut din ziua de 1 Decembrie.

“Iubesc România!” a fost o emisiune pe care am prezentat-o acum mulți ani.
Ce voiam să vă spun… Azi am avut pană de…

Posted by Anca Turcasiu on Tuesday, 1 December 2020

Anca Ţurcaşiu a povestit pe reţelele sociale cum a făcut pană din cauza unui necunoscut care i-a tăiat cauciucurile de la mașină. ,,Azi am avut pană de cauciuc pentru că astă-noapte un român mi l-a tăiat cu un cuţit. Pentru cauciuc nu s-a mai putut face nimic. Pentru România, încă mai sper…! La mulţi ani!”, a scris Anca Ţurcaşiu pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu ea.

ADVERTISEMENT
Tags: