Life

Anca Țurcașiu, în culmea fericirii. Ce a făcut artista la 6 luni de la divorț

06.01.2021 | 15:02
Anca Țurcașiu, în culmea fericirii. Ce a făcut artista la 6 luni de la divorț
Anca Țurcașiu, în culmea fericirii. Ce a făcut artista la 6 luni de la divorț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu este în culmea fericirii la mai bine de 6 luni de când a pus capăt mariajului de 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu. Cântăreața și-a luat o vacanță binemeritată la început de an și a plecat peste hotare. 

Actrița a ales o destinație însorită, unde s-a putut bronza în voie. Vedeta a plecat în Republica Dominicană, acolo unde și-a încărcat bateriile după perioada grea prin care a trecut după ce s-a separat de bărbatul lângă care se vedea întreaga viață.

ADVERTISEMENT

Cu zâmbetul pe buze și cu chipul vesel, Anca Țurcașiu demonstrează că a reușit să se reinventeze după divorț. Artista se simte tot mai bine în propria piele, dovadă fiind chiar imaginile postate pe rețelele de socializare în care apare extrem de fericită.

Anca Țurcașiu, mai fericită ca oricând. Ce gest a făcut actrița după divorț

„Sirenă”, „Foarte frumoasă”, „O doamnă superbă”, „Ești tare frumoasă și caldă” sau „Wow, ce frumoasă și ce sexy ești”, sunt doar câteva dintre comentariile primite în mediul online, referitor la imaginile în costum de baie de mai jos.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu este într-o formă fizică de invidiat, fiind comparată adesea cu o tânăra de 20 de ani. Vedeta a împlinit în urmă cu câteva luni 50 de ani, însă vârsta este numai un număr pentru frumoasa cântăreață care pare că are anii de partea sa.

Anca Țurcașiu în vacanță în Punta Cana, Republica Dominicană
Anca Țurcașiu a plecat în vacanță în Punta Cana, Republica Dominicană. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Artista este într-o formă de zile mari, mărturisind recent secretul siluetei sale. Vedeta se bucură de o siluetă suplă și armonioasă, asta pentru că de mai bine de 2 decenii nu mai consumă produse din carne. Anca Țurcașiu este ovo-lacto-vegetariană, dar face și mult sport.

„De 22 de ani nu mai mănânc carne. Am citit niște cărți despre asta și am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană și mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubește carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu.

ADVERTISEMENT

Nu fac caz de lucrul acesta, doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac și eu excese, dar cu măsură.

De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, a mărturisit cântăreața în urmă cu câteva luni pentru revista VIVA!.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri