Life

Anca Țurcașiu, în lacrimi la Pro TV, după căsătoria fiului său: „Asta nu înțelegem”

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi după ce a revăzut imagini vechi cu fiul său. Radu s-a căsătorit săptămâna trecută cu iubita lui, după o relație de trei ani.
02.05.2022 | 16:36
Anca Turcasiu in lacrimi la Pro TV dupa casatoria fiului sau Asta nu intelegem
Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi la Pro TV, după cununia fiului său. Foto: capturi Pro TV/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Ancăi Țurcașiu, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit săptămâna trecută. Artista a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre fericitul eveniment. Aceasta a avut parte de o surpriză, a vizionat imagini din copilăria băiatului său și i-a fost greu să-și stăpânească lacrimile.

Anca Țurcașiu a plâns în timpul unei apariții la Pro TV, după cununia băiatului său

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit. Actrița a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre acest eveniment. Moderatorul i-a pregătit o surpriză și i-a arătat câteva imagini cu ea și băiatul său din anul 2009.

ADVERTISEMENT

Emoțiile au copleșit-o pe Anca Țurcașiu și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Vedeta a dezvăluit că este mândră de modul în care copilul său a evoluat.

„E minunat pentru că trece timpul și îți dai seama că ai făcut ceva minunat în viața asta. Dai viață unui copil și îi dai aripi să zboare. De fapt, asta noi nu înțelegem. Vrem să fim tot timpul acolo lângă ei și trebuie să fim pregătiți să le dam aripi frumoase să zboare. 

ADVERTISEMENT

Eu sunt pentru acești doi copii acolo cu tot sufletul și toată dragostea mea pentru toată viața mea, cât o să trăiesc. Îi iubesc foarte mult pe amândoi”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu: „Când m-au anunțat, Radu a lăcrimat”

Anca Țurcașiu a mărturisit că îi este dificil să vorbească despre fiul său și proaspăta lui soție și asta pentru ei sunt destul de retrași. Și-au dorit o cununie restrânsă, la eveniment participând doar cele mai apropiate persoane.

ADVERTISEMENT

Radu a cerut-o pe Andreea în căsătorie în urmă cu câteva luni, iar atunci când i-a dat vestea cea mare mamei sale a fost atât de emoționat încât a izbucnit în plâns.

„A fost foarte emoționant și foarte frumos. Toți ochii erau ațintiți asupra lor. Ei sunt foarte discreți, nu le place să vorbesc așa despre ei. Au făcut și un eveniment foarte restrâns. A fost foarte puțină lume. Pe mine mă interesează că am fost eu, tatăl meu și copiii, ei sunt cei mai importanți. 

ADVERTISEMENT

Eu sunt genul de persoană care dau sfaturi doar atunci când mi se cer și doar am fost pusă în fața acestui fapt cu emoție și cu bucurie. Atunci când m-au anunțat, în urmă cu câteva luni, mi-au arătat inelul de logodnă și Radu a lăcrimat. Foarte rar se mai căsătoresc oamenii în ziua de astăzi”, a povestit Anca Țurcașiu.

În plus, actrița a mărturisit că are o relație bună cu soția lui Radu, pe care o consideră fiica ei. Supusă de Cătălin Măruță la „testul soacrelor”, a ieșit la iveală faptul că Anca Țurcașiu își respectă și iubește nora și nu ar face ceva care să o deranjeze.

 

ADVERTISEMENT