Life

Anca Țurcașiu, ipostază sexy în pat. Cum s-a pozat cântăreața de 50 de ani: „Uluitoare!”

Anca Țurcașiu, ipostază sexy în pat. Cum s-a pozat cântăreața de 50 de ani și a strâns aprecieri din partea fanilor săi de pe rețelele de socializare.
28.10.2022 | 22:20
Anca Turcasiu ipostaza sexy in pat Cum sa pozat cantareata de 50 de ani Uluitoare
Anca Țurcașiu, ipostază sexy în pat. Cum s-a pozat cântăreața de 50 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a renunțat la inhibiții și a postat o imagine sexy pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu, ipostază sexy în pat la 50 de ani. Cum s-a pozat cântăreața

Anca Țurcașiu a renunțat la o parte din haine și a reușit să își uimească fanii de pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată doar cu o bluză cu transparențe de culoare neagră și niște dresuri, Anca Țurcașiu, care se menține foarte bine în formă la cei 50 de ani ai săi, a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a reușit să strângă peste 5.000 de vizionări la acest clip video de pe Tiktok și multe aprecieri pe Instagram, dar și comentarii pentru că oamenii au fost impresionați de frumusețea acesteia.

„Este seară iar….măștile dispar….cade cortina…. #goodnight #sweetdreams”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT

Totuși au fost și un internauți care au criticat-o pentru ipostaza sexy în care a pozat și au asemănat o cu Loredana Groza, care nu se ferește să își arate formele.

„Ai luat-o pe urmele Loredanei”, a scris un internaut.În schimb, multe dintre comentariile pe care le-a primit Anca Țurcașiu au fost de apreciere. „Uluitoare”, i-a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)


„Frumusețea are chipul tău”, „Ești superbă!”, „Corp de zeiță!”, „Feminină , frumoasă, elegantă!”, „La tine este tinerețe fără bătrânețe”.

„Prețioasă”, „Superbă”, ”Wow!”, „Doamne, da’ ce femeie frumoasă!”, au mai fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu este o femeie singură și împlinită la 50 de ani

În urmă cu doi ani, artista trecerea prin unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, când a divorțat de Cristian Georgescu.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat!

Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului”, spunea artista în iulie 2020.

Cântăreața mărturisea atunci că i-a fost foarte greu, dar acum aceasta este mai fericită din postura de femeie liberă și spunea că vrea să își refacă viață atunci când va veni momentul potrivit pentru a face acest lucru.

ADVERTISEMENT