Life

Anca Țurcașiu, la capătul răbdării din cauza restricțiilor: „Sentimentul de a-ți fi luată libertatea e neplăcut”

26.03.2021 | 21:55
Anca Turcasiu la capatul rabdarii din cauza restrictiilor Sentimentul de ati fi luata libertatea e neplacut
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu încearcă să se păstreze cât mai optimistă în perioada asta pandemică și reușește mereu să vadă partea plină a paharului, chiar dacă recunoaște că în ultima vreme a fost de multe ori enervată de anumite schimbări.

Cântăreața care a trecut recent printr-un divorț care a șocat showbiz-ul românesc a revenit în industria muzicală cu o nouă melodie, „Vreau să dau reset”, titlu destul de sugestiv.

ADVERTISEMENT

Anca a spus că tot ceea ce facem depinde de noi și că atâta vreme cât putem să alegem încă putem fi mulțumiți de viața pe care o avem.

Anca Țurcașiu: „Am început să primesc o grămadă de informații care m-au afectat”

Vedeta a recunoscut că a fost și ea destul de afectată de această perioadă și a dat exemplu chiar ultimele măsuri luate de autorități, însă după ce și-a exprimat nemulțumirile a spus că încă există motive de bucurie și de optimism.

ADVERTISEMENT

„M-am trezit cu un vibe bun. Pe drum am început să primesc o grămadă de informații care m-au afectat, pentru că sentimentul de a-ți fi luată libertatea este foarte neplăcut. Să fii liber este minunat și profesional, din toate punctele de vedere.

Acum, depinde cum percepi tu libertatea dacă la ora 20 trebuie să fii în casă. Încerc să găsesc o bucurie și din asta. Să stau într-o cadă, cu apă și cu parfum și lumânări, să găsesc să fac ceva, să găsesc o soluție în a nu-mi face mie rău până la urmă. Ce fac? Aleg să mă plâng, să mă vait? Nu, aleg să nu fac asta”, a declarat Anca Țurcașiu în cadrul emisiunii „Dimineți cu Georgia” de la Metropola TV.

ADVERTISEMENT

S-a reinventat pe plan muzical

Artista a spus că se va focusa de acum înainte să fie fericită în orice context s-ar afla, iar reinventarea pe plan profesional era doar unul din țelurile pe care le-a atins deja.

Anca spune că se va apleca și asupra altor meserii, precum cea de design de interior, o pasiune mai veche de-ale artistei.

ADVERTISEMENT

 

Tags: