Anca Ţurcaşiu, lăsată singură de soţ! Cum se descurcă

Anca Turcasiu este o femeie independenta si demonstreaza ca se poate descurca in orice situatie, fara a avea nevoie de ajutorul vreunui barbat. Imaginile obtinute de CANCAN.ro sunt edificatoare, mai...
13.01.2015 | 12:33
Anca Turcasiu lasata singura de sot Cum se descurca

Anca Turcasiu este o femeie independenta si demonstreaza ca se poate descurca in orice situatie, fara a avea nevoie de ajutorul vreunui barbat. Imaginile obtinute de CANCAN.ro sunt edificatoare, mai ales in contextul in care s-a speculat ca ar divorta.

1

Anca Turcasiu a preferat dintotdeauna sa se descurge de una singura in viata, fara a apela la ajutorul celor din jur. Chiar si atunci cand vine vorba despre treburi de barbati, cantareata face fata cu brio fara sa fie nevoie de interventia sotului. Poate tocmai de aceea, anul trecut au aparut zvonuri conform carora cei doi ar divorta.

Chiar nasul lor, miliardarul Cristian Tantareanu a sustinut ca despartirea ar fi avut loc, insa, in cele din urma, totul s-a dovedit a fi doar un zvon. Anca Turcasiu si sotul sau au negat vehement ca ar divorta, au sustinut ca sunt un cuplu fericit si chiar s-au afisat impreuna la doua evenimente mondene. Ieri, paparazzii CANCAN.ro au surprins-o pe solista in fata blocului in care locuieste, in zona Panduri, in timp ce-si deszapezea masina cu mare sarguinta.

2

Anca a petrecut cateva zeci de minute in parcare, incercand sa curete toata zapada de pe frumusetea ei de masina, iar in cele din urma, cu mult efort depus, a invins.

3

A curatat de zor parbrizul si plafoniera masinii, iar automobilul a fost gata de drumca si cand nici n-ar fi exista vreun fulg de nea. Anca a pereferat sa faca toata aceasta operatiune de una singura, in frig, chiar daca l-ar fi putut ruga pe sotul ei sa o ajute.

4

Cantareata a considerat ca este o activitate ce nu necesita prea mult efort, desi nu a fost deloc asa, astfel ca si-a scutit barbatul de o iesire la aer.

A dat fuga la mall

5

Imediat ce a terminat cu deszapezirea, Anca Turcasiu s-a urcat val-vartej in masina si a demarat in tromba. Cantareata a mers la un mall din centrul Capitalei, unde a zabovit cateva ore bune.

A luat la rand aproape toate magazinele de haine si chiar si-a achizitionat cateva obiecte vestimentare, mai ales ca a inceput sezonul reducerilor. In periplul sau prin mall, indragita cantareata s-a oprit si la o farmacie, de unde insa a iesit cu mana goala, semn ca nu a gasit ceea ce cauta.

sursa: cancan.ro