Life

Anca Țurcașiu, o nouă imagine de infarct. S-a pozat în lenjerie intimă din dantelă

Anca Țurcașiu a postat o nouă imagine de infarct. Cântăreața s-a pozat în lenjerie intimă din dantelă, iar internauții au fost surprinși.
30.03.2023 | 11:03
Anca Turcasiu o noua imagine de infarct Sa pozat in lenjerie intima din dantela
Anca Țurcașiu, imagine de infarct în lenjerie intimă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a postat o nouă imagine de infarct pe rețelele sociale. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă din dantelă, iar apariția i-a surprins plăcut pe cei care o urmăresc.

Anca Țurcașiu, imagine de infarct în lenjerie intimă. Cum a apărut cântăreața

La 52 de ani, cântăreața are o siluetă de invidiat, semn că are un stil de viață sănătos, pe care îl respectă cu strictețe. Tocmai pentru că arată foarte bine, vedeta nu ezită să se fotografieze în diverse ipostaze și să posteze imaginile în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Să dormim bine! Cu vise bune! Eu așa voi face! Noapte bună, dragilor!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram, în dreptul imaginii în care apare în lenjerie intimă.

Imaginea a primit peste 2.600 de aprecieri pe Instagram, iar internauții au reacționat în număr mare. Mulți au complimentat-o pe concurenta sezonului 19 Te cunosc de undeva pentru felul în care se menține.

ADVERTISEMENT

“Superbă”, “Frumoasă foc. Timpul s-a oprit in loc pentru tine, Anca”, “Sunteți de o frumusețe nemaivăzută!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care utilizatorii i le-au lăsat vedetei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă

Mulți dintre fanii Ancăi Țurcașiu se întreabă cum reușește aceasta să arate atât de bine la 52 de ani. Sportul este foarte important pentru vedetă, după cum a dezvăluit de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

În plus, o alimentație sănătoasă contează foarte mult, iar cântăreața a dezvăluit recent ce mănâncă la cină. De mai bine de 20 de ani, Anca Țurcașiu este vegetariană, astfel că meniul ei este compus mai mult din legume. Recent, artista a dezvăluit ce mănâncă seara.

“Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămâie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline.

ADVERTISEMENT

O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a explicat vedeta, potrivit a1.ro.

De altfel, Anca Țurcașiu a recunoscut că mai există momente în care se abate de la reguli și consumă dulciuri, dar în următoarea zi se “pedepsește” și are mai multă grijă la ceea ce mănâncă.

“Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor.

Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, spunea vedeta acum ceva timp.

ADVERTISEMENT